Вдъхнови се с Константина Живова

Как да започнем деня си?

Вижте как започва деня си една телевизионна водеща

04.10.2016г. / 07 50ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки един ден е дар за нас, но често забравяме това. Как започваше вашият необикновен ден? Усмихвате ли се пред огледалото, поздравявате ли се, пожелавате ли си успех? Днес в рубриката ни „Вдъхнови се с Константина Живова“ споделяме как чаровната водеща посреща своите дни.

Днес избрах да се събудя с усмивка. И въпреки че беше още тъмно и студено, някъде към 5:30 часа станах и втурвайки се към банята си казах: „Днес ще бъде хубав ден, такъв какъвто аз сама си го направя!“.

Забързаното ежедневие, което ни пресира, не ни остава време да погледнем към малките неща, които ни правят щастливи. И дори, когато денят ни е минал нормално ние пак сме свикнали да се оплакваме. Това обаче не ни помага.

Прави изминалите дни сиви и безсмислени. А никой не иска да живее тягостно и без спомени. Всеки ден е една малка частица от големия пъзел на миналото. Всеки час, всяка среща, всяка емоция ни дава правото да живеем и да оценим момента. Ние все по-често го пропускаме.

Свързани статии

Затова се усмихнах някъде към 5:30 часа, гледайки себе си в огледалото. Защото новият ден е ново начало. Новият ден е нова възможност за щастие. Новият ден е нова глътка живот, която запълва частица от нашия пъзел. Новият ден е важен! Усмихни се и го оцени!

Коментирай