Селска манджа със зеленчуци и сирене
08 Май 2019 | 05:30 | Аз жената
Продукти:
- 1 тиквичка
- 2 глави лук
- 2-3 скилидки чесън
- 2 моркова
- 5-6 зелени или червени чушки, червени и зелени
- 4-5 домата
- 1 с.л. зехтин
- 1 ч.ч. вода
- черен пипер, сол
- 1 връзка магданоз
- 300 г краве сирене
Приготвяне:
Измийте и почистете зеленчуците, след което ги нарежете на лентички, а доматите на кубчета. В тиган загрейте добре зехтин и задушете лука и чесъна. Прибавете зеленчуците и сложете към тях водата и подправките. Ястието трябва да къкри на тих огън. Преди да сервирате поръсете с нарязан магданоз. Върху всяка порция сложете по една плочка сирене.
Снимка и рецепта: Анатолий Попов
Вижте и: