RSS

Лъскави материи и волани за пролет/лято 2019 от Марк Джейкъбс

Какво ще добавим в гардероба си, за да бъдем забележителни

17.09.2018г. / 16 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Въпреки че астрономическата есен е почти настъпила и е време да помислим за есенния си гардероб, вниманието ни отново е приковано към световните модни подиуми, които по традиция показват колекциите за следващите сезони, месеци по-рано. Този път обръщаме внимание на разкошната пролетно-лятна колекция на Марк Джейкъбс.

Виждането на дизайнера за дамската мода за 2019 година определено е екстравагантно. 60-те години на миналия век са послужили за вдъхновение. От прическите до някои детайли в линиите на моделите, визията ни няма да бъде скучна, ако добавим към нея следните акценти. Рокли от фини материи, които някои дами биха оприличили на нощници.

Е, те са красиви, имат декорация от дантела и може да ги носите с фин чорапогащник със златен или сребърен блясък. Обем, напластяване на материи, както при роклите, така и при полите, блузите. Волани, асиметрични линии, обемни флорални декорации.

Свързани статии

Що се отнася до цветовете, дизайнерът е заложил на пастелните цветове, но и на металик оттенъците. Не забравяйте да добавите към гардероба си големи точки, фини пера и панталони с висока талия и басти.

Повече за колекцията може да видите в галерията.

 

Коментирай