RSS

Дневен хороскоп за 13 юли

Близнаците да се контролират

13.07.2019г. / 08 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Ще получите добри резултати от заниманията, за които разчитате на интуицията си. За целта, обаче, трябва да подхождате смело. Колкото повече се колебаете, толкова повече време ще загубите, а ако не успеете да довършите започнатото усилията ви не биха имали смисъл.

Скорпион

Дайте си малко почивка на мисълта. Заемете се с обикновените ежедневни познати занимания, които не изискват особени усилия. Физическите натоварвания ни най-малко няма да ви затруднят, но след това помислете за развлечение, което би удовлетворило интелектуалните ви потребности.

Стрелец

Неизпълнено обещание ще ви развали настроението. Преди да се захванете с каквото и да било сутринта помислете дали някой ви е обещал съдействие и решете вътре в себе си, че няма да разчитате да се случи. След това направете нещата, които зависят само от вас. В края на деня постигнатото може да не е много, но пък ще сте използвали времето си пълноценно, а не в чакане.

Как различните зодии се справят с развода

Козирог

Има дни, в които ви се струва, че още със събуждането сте „стъпили с погрешния крак“. Всичките ви добри намерения все „водят към ада“. Приемете го като подсказка, че няма смисъл да се престаравате. Използвайте деня си за любими занимания, които непрекъснато отлагате.

Водолей

Любовните отношения ще предизвикат бурни емоции. Възможно е само за един ден да преживеете случки, за които сте си мечтали с месеци и въпреки това да не се почувствате доволни. В такива случаи препоръката е: внимавай какво си пожелаваш.

Риби

Прекалено сте колебливи и мнителни. Не е изключено да ви обхванат неоснователни съмнения спрямо любимия човек. Опитайте се да не задавате неудобни въпроси. Ако проявите наблюдателност ще се убедите, че няма никакви причини за безпокойство.

Коментирай