RSS

Седмичен хороскоп за 29 юли – 4 август

Вижте каква седмица очаква представителите на зодиака

29.07.2019г. / 10 53ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Всички домашни задължения, които до момента сте отлагали изведнъж ще станат спешни и приоритетни. Няма да са сложни, но ще изискват време. Не се напрягайте излишно. Помислете, че го правите за близките си и за собствено удобство и ще ви е много по-лесно да се справите. Няма да го чувствате като натрапено задължение. Крайният резултат дълго време ще ви радва.

Не е подходящо през тази седмица да се занимавате с уреждане на финансови въпроси. Единственото изключение е, ако някой има да ви връща даден преди време заем. Организирайте времето си така, че да го получите възможно най-бързо. Контролирайте стриктно изразходването на семейния бюджет.

Козирог

Обстоятелствата ще ви подскажат, че доста елементи от ежедневието ви се нуждаят от промяна. Първоначално ще ви е трудно да се ориентирате в поредността на действие, защото не всичко ще зависи лично от вас. Ще имате нужда от съдействие. Помислете на кого можете да разчитате и задайте въпросите си директно. Ще си спестите и време, и енергия.

Пътуванията ви ще са кратки, но в известен смисъл напрегнати. Задължително проверявайте документите и оборудването си, колкото и досадно да ви се струва. В случай, че пътувате със собствен транспорт носете със себе си резервно облекло и обувки. Съхранявайте старателно документите си.

Водолей

Ако търсите начин да смените работата си ще получите интересни предложения. Отделете време и се запознайте с наличните мнения на хората, които са имали контакти с въпросните фирми. Опитайте се да насрочите поканите за интервюта в края на седмицата. Провеждайте ги само, ако сте добре отпочинали. Умората ще се отрази на реакциите ви.

Текущите събития ще променят мнението ви за хора от близкото обкръжение в негативна посока. Рано е да променяте отношението си, обаче. Дайте им още един шанс. Въздържайте се от експерименти с външния си вид.

>> 5 зодии, за които август ще е прекрасен <<

Риби

Преживяванията и впечатленията ви през тази седмица ще са свързани предимно с личните контакти. Не е изключено да присъствате и даже да се наложи да участвате в подготовката на семейно или роднинско тържество. Не се престаравайте излишно и не прекалявайте с разходите. Следвайте максимата, че семплото обикновено е най-ефектно и че високата цена невинаги е гарант за високо качество.

Контактите на работното място ще са доста отегчителни и в по-голямата си част „губене на време“. Дистанцирайте се доколкото е възможно, за да не създадете у колегите си погрешното впечатление, че се държите високомерно.

Коментирай