RSS

Седмичен хороскоп за 2 – 8 декември

Промени за Овните

02.12.2019г. / 10 58ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Първата седмица на декември започва с положителни емоции. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Предстоят положителни промени. Ще преосмислите част от целите си и ще ги адаптирате към актуалните условия. Ще намирате общ език със събеседниците си много по-лесно, отколкото до момента. Част от контактите ще са на енергийно ниво и ще ви тонизират.

Проявете старание, когато се налага да оформяте документи. Ще се наложи да направите допълнителни финансови разходи, но не е страшно, скоро ще ги възстановите.

Месечен хороскоп за декември

Телец

Ще ви поканят за участие на някакво публично мероприятие с особена степен на значимост. Не отказвайте, независимо че ще вложите доста сили и време. Ще се справите с предизвикателството, ако си създадете оптимална организация и отложите незначителните занимания.

След събитието ще се случат промени, които не сте предполагали, но ще ви зарадват и заредят със самочувствие. Не преживявайте излишно, ако се наложи да се разделите с нещо, с което сте свикнали. Мислете за бъдещето, но живейте на момента.

Любовен хороскоп за декември

Близнаци

Събитията ще са преобладаващо положителни, което само по себе си е предпоставка за оптимизъм. Комуникацията ще е двупосочна. Много ще дадете, но и много ще получите. Част от ежедневните елементи ще се променят. За някои проекти ще се наложи да се откажете от постигнатото до момента и да започнете отново и от нулата. Действайте смело, няма причина за тревоги.

Намалете разходите, не взимайте заеми и кредити през тази седмица. Разпределяйте финансите си икономично и разумно. Отделяйте време за себе си. Не оставяйте грижата за физическата си форма на заден план.

Коментирай