Кои са участничките в Playmate Of the Year 2019?

Победителката ще бъде обявена на 1 ноември

2019-07-12 11:30:00 | Михаела Лазарова

На пищно парти в нощна София представиха участнички в конкурса Playmate Of The Year 2019. Дванадесет изящни красавици са напът да преобърнат живота си, след като се качиха на голяма сцена. ВИП гостите на бутиковия клуб, които гледаха спектакъла по представянето на кандидатките на живо, не скриха възхищението си от подбора на участничките, които организаторите на конкурса Христо Сираков, Любен Дилов-син и Борис Гълъбов са направили тази година.

Селекцията на Playboy от съвременни Пепеляшки е изумителна и надминава всички досегашни конкурси. Красавиците са, коя от по-коя по-горещи и атрактивни. Сред тях има изявени спортисти, поддръжнички на значими обществени каузи, инфлуенсър, певица, може би бъдещ политик, както и млада майка, живееща в чужбина със завидни литературни заложби. Носителката на титлата ще подкара чисто нов луксозен автомобил, както и чек на стойност 20 хил. лв. Коя ще е тя ще стане ясно на 1 ноември, а дотогава има интернет гласуване.

Кои са изкусителките? Сред кандидатките за титлата Playmate Of The Year 2019 е инструкторката по аеробика от Велико Търново – Вероника, която се явява за втори път на кастинг на конкурса. След неуспеха си миналата година, тя се амбицира, тренира усилено и тази година успява да надвие конкуренцията. Освен в този конкурс, търновката се гласи да конкурира знаменитата Биляна Йотовска на състезание по културизъм през есента. Спортистката споделя, че е социална личност и подкрепя обществени каузи, най-вече за жени с хранителни разстройства.

Двадесетгодишната Виолета учи педагогика и също е отдадена на каузи, полезни за обществото. Въпреки крехката си възраст, от години работи по проекти свързани с бежанците. Приема тялото си като изкуство и не се срамува от голотата си. Габриела е кандидат номер 3 и е дългогодишен жител на аристократична Виена.

Кандидат-плеймейтката обича книгите и има сериозно въображение, с което създава внушителни еротични романи. В тазгодишния конкурс момичетата отново залагат на доброто образование, като дори има и студентка към филиала на Шефийлдския университет на Балканите – това е чаровната блондинка Ива Клепова.

Не липсват и артистични натури като Ивелина Оцедарова. Миньончето е едва 157 см, но пък е много гласовита. От малка се занимава с музика, а пеенето е нейната най-голяма страст.

Сериозният спорт се е настанил трайно в редиците на конкурса в лицето на Лиана Николова. 19-годишната софиянка играе волейбол близо десет години, а вече е студентка по журналистика. Перфектните мерки на изкусителката са причина да я канят в едни от най-значимите модни форуми в Лондон, Милано и Дубай, на които ще се изяви тази есен.

Луиза от Перник също е свързана със спорта – тя е бивша гимнастичка, запален фитнес маниак и работи като говорител на спортни събития.

Тази година конкурсът отново залага на натуралните женски тела, но все пак си позволява и едно малко изключение. Е, малко, малко, около 510 кб… Това е Милица от Стара Загора, която впечатлява със завидна гръдна обиколка.

Две красиви носителки на ангелското име Михаела са част от редиците на новите Пепеляшки.

Сред кандидатките е и току-що завършилата Натали, която вече е студент по PR. Но конкурсът може да даде много красота и сексапил на обществото, но може да даде и на политиката. Ако това твърдение се окаже факт, заслугата е на Янита Гашина, завършила „Политическа икономика“ в УНСС. Единствената плеймейтка, признала си, че разбира от политика и би се отдала на тази толкова… критикувана професия.