Нотификации

Дневен хороскоп за 12 април

Раците да внимават с думите си

12.04.2019г. / 06 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Няма да липсва напрежение през днешния ден. За какво да внимавате, вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Ще е малко трудно да се ориентирате в обстановката, както събитията, така и информацията няма да ви дадат ясна представа какво наистина се случва. Особено важно е днес да не се поддавате на провокации и да запазите критичното си мислене. Само така ще успеете да си изградите защитни реакции.

Телец

В състояние сте да се концентрирате и да анализирате процесите в дълбочина. Заемете се с дейности, изискващи опознаване на детайлите и свързване на разнородни елементи помежду им. Проверете условията по сделките си, ще откриете някакъв сериозен пропуск.

Близнаци

Ще се натъкнете на затруднения в текущата работа. Не ги обсъждайте, опитайте да се справите самостоятелно. Предложете получените резултати за колективна оценка. Отзивите ще са положителни и ще се отразят положително на авторитета ви.

Настъпва ретрограден Юпитер – какво ни очаква

Рак

Преценявайте много внимателно думите и действията си. Една неправилно изречена дума може да ви изиграе лоша шега, да разклати позициите ви задълго. Не е изключено да намерите предмет или документ, за който мислите, че е изгубен. Ако се налага да предприемете служебно пътуване, не отлагайте.

Лъв

Не е изключено да се наложи да се върнете към предишен проект или дейност. Ще се нуждае от актуализация, корекция или разширение. Ситуацията може да се отрази негативно на личните или деловите ви отношения.

Как да боядисаме яйцата с натурални съставки

Дева

Присъстващите от обичайното ви обкръжение може да са доста раздразнителни и спонтанни в реакциите си. За вас е важно да съхраните душевното си равновесие. Само така ще можете да оцените обективно ситуацията, в която се намирате и да предложите правилен вариант за изглаждане на противоречията.

Коментирай