Нотификации

Дневен хороскоп за 29 май

Раците да не бързат

29.05.2019г. / 07 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Звездите ни съветват да помислим преди да действаме. За какво, вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Не е желателно да преекспонирате проблемите си. Колкото по-малко занимавате околните със себе си, толкова по- добре. Рискувате да се разпространят неверни слухове по ваш адрес.

Телец

На моменти ще трябва да изоставите обичайните текущи задачи, за да се справите с някои спешни. Няма да се натъкнете на затруднения, единствено фактът, че ви принуждават да бързате може да ви отегчи. Независимо от всичко не бива да занижавате качеството на работата си.

Близнаци

Работата ви ще е предимно екипна и ще се налага да се съобразявате с доста фактори. Вероятно ще се наложи да усвоите нова технология за кратко време. Изработвайте си повече от един вариант за действие, за да реагирате своевременно и гъвкаво, ако се наложи.

Какво се случва с тялото, когато не харесваме работата си?

Рак

Времето, с което разполагате няма да е достатъчно, за да направите всичко, което се изисква от вас. Преценете кое може да се отложи или да остане недовършено. По-добре е да действате бавно, но без грешки, отколкото обратното.

Лъв

Леко сте разсеяни, а ситуациите на моменти може да са противоречиви, да ви е трудно да се ориентирате. Преценете на кого можете да разчитате и потърсете помощ. Не пренебрегвайте детайлите, особено ако са свързани с указания за работа.

Женски хороскоп за юни

Дева

Въздържайте се от лична инициатива. Спазвайте правилата и залагайте на опита и осведомеността си. През повечето време ще се налага да се занимавате с непознати дейности, но ако запазите присъствие на духа ще елиминирате всички „неизвестни“.

Коментирай