Нотификации

Дневен хороскоп за 27 август

Успехи за Скорпионите

27.08.2019г. / 06 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Денят ще бъде интересен, за някои и успешен. Повече вижте в хороскопа ни, изготвен от астролог Петя Георгиева. 

Овен

Подгответе условията за стартиране на нови проекти, с които имате намерение да се захванете в началото на следващия месец. Ако е нужно да уреждате документи, разрешителни, предварителни договори, заемете се с тях днес. Няма да имате спънки от страна на държавната администрация.

Телец
Човек от приятелския ви кръг ще има нужда от помощ и консултация по професионален въпрос от вашата област. Не отказвайте, ако има желание да си плати за услугата. Очертаването на граница между личното и служебното ще стабилизира приятелството ви.

30 август – новолуние в Дева

Близнаци
Формулирайте ясно целите си, за да направите първата крачка към тях. Концентрирайте енергията си в една посока и тя да е към изостаналите проекти. Ако се занимавате с туризъм, услуги, транспорт и занаятчийски дейности не експериментирайте, не се доверявайте на нови партньори и не ползвайте непознати технологии.

Рак
Разпределете активното време през деня на две части. Първоначално направете нещата, които зависят само от вас, а след това помогнете там, където имат нужда от вас. Ще е удобен начин да се реванширате за дребна услуга, която сте получили преди време.

4 зодии, за които септември ще е прекрасен

Лъв
Бъдете любезни, но наблюдателни и предпазливи. Някой може да се опита да злоупотреби с готовността ви да услужите и да ви манипулира. Дистанцирайте се без излишни коментари.

Дева
Интуицията, въображението и творческия ви потенциал са силни и в подходяща комбинация. В състояние сте да намерите общ език дори със събеседници, които не ви допадат особено. Проявете се в ролята на търпелив слушател, ще научите интересни неща.

Коментирай