Нотификации

Седмичен хороскоп за 17 – 23 февруари

Близнаците да внимават с парите

17.02.2020г. / 09 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Новата седмица ни е подготвила изненади. Ще трябва да сме внимателни с парите, като не са изключени и интриги. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Не е желателно да предприемате резки промени на житейската си организация. Обмисляйте всяка стъпка внимателно, избягвайте каквито и да било сътресения. Ако изникнат възможности за допълнително обучение, повишаване на знанията и уменията ви, не ги пропускайте.

Постарайте се да уреждате отношенията си от всякакъв характер без излишни емоции. С усмивка и искреност ще направите много повече, отколкото с крясъци и сръдни. За сложните казуси търсете нестандартни решения.

Можете да правите инвестиции само със собствени средства, ако разполагате с такива. Не прибягвайте до кредити, ще претърпите загуби.

Любовен хороскоп за 17 – 23 февруари

Телец

Ще се наложи да се справите с доста затруднения. Може да е свързано с усвояване на нови умения или промяна на навиците ви. Някои процеси ще се развиват по-бавно от очакванията ви, а други изобщо няма да стартират. Ще ви е нужно максимално старание и максимална концентрация. Напредък, обаче, ще има. Може да е минимален, но ще се забележи.

Промените, каквито и да са, ще ви помогнат да се освободите от вътрешните си страхове и да мотивирате инициативите си. След като веднъж се убедите в собствените си възможности ще стартирате и проектите, за които не сте се чувствали достатъчно готови.

Коментирай