Влог: Ето как

Az-jenata.bg стартира своя първи влог "Ето как"

Ще ви зарадваме с поредица от видеа, посветени на различни теми като здраве, красота, грим, кулинария

28.08.2020г. / 08 03ч.
Мария Дуковска
Визия: Az-jenata.bg

Визия: Az-jenata.bg

Скъпи читатели, с голямо вълнение ви представяме най-новия си проект – Влогът "Ето как".

В този влог ще имате възможност да гледате поредица от видеа, посветени на едни от най-важните теми от живота на една жена – как да се грижи за своето здраве, за емоционалния си и духовен баланс; как да поддържа красотата си, както и полезни съвети за грим и бюти процедури; как да приготвя вкусни рецепти от света на кулинарията, и още много, много любопитни неща, с които предстои да ви запознаем.

Едни от най-честите въпроси, които жените задават, независимо дали се отнася за здраве, красота, спорт или кулинария, задължително започват с "Как". Затова решихме да създадем проект, в който да се опитаме да отговорим на най-задавания въпрос с "Ето как". И ще се радваме да сте заедно с нас по време на тези вълнуващи виртуални срещи, за които ще ви информираме предварително както в сайта, така и в профилите ни в социалните мрежи.

Свързани статии

Видеата, които ще излъчваме на живо в сайта, както и в официалната ни страница във Фейсбук, ще бъдат с участието на различни експерти в определени области, които ще разкажат полезни и интересни детайли от своята работа и ще ви дадат препоръки по съответната тема.

Начало на нашия видеопроект ще даде инструкторът по йога Венета Евтимова. С нея част от вас вече се познават от рубриката ни "Таро карта на деня", която Венета води в Az-jenata.bg.

Първите епизоди на проекта ще посветим на две изключително важни теми – женската енергия и хормоналния баланс.

За всяка дама е от значение да съхрани женската си енергия и да я използва по най-добрия за нея начин. Как да стане това посредством йога пози, ще ни разкаже Венета Евтимова съвсем скоро, а в края на епизода ще има и специална изненада за зрителите.

Следете в събитието във Фейсбук.

В следващия епизод от Влога "Ето как" ще поговорим за хормоналния баланс и как той може да се поддържа чрез лесни йога практики.

Очаквайте първите ни епизоди в Az-jenata.bg и страницата ни във Фейсбук!

Коментирай