Влог: Ето как

Как да почистим и освежим лицето за 30 минути?

Това ще е темата на епизод 5 от влога „Ето как“, който ще излъчим на 28 октомври от 15 часа

25.10.2020г. / 13 13ч.
Мария Дуковска
Визия: Az-jenata.bg.

Визия: Az-jenata.bg.

Гладката, нежна и изчистена от несъвършенства кожа е мечта за всяка жена. Задачата обаче става още по-трудна, тъй като искаме кожата ни да е в перфектен вид всеки ден, а процедурата по нейното почистване и освежаване да не ни отнема прекалено много време.

Затова решихме да посветим новия епизод от влог поредицата „Ето как“ именно на почистването и освежаването на кожата, която често страда от различни фактори като динамичния ни начин на живот, атмосферните условия, мръсния въздух.

На 28 октомври (сряда) от 15 часа в Az-jenata.bg и фейсбук страницата ни ще ви срещнем с козметичния терапевт Стефи Сиракова, която ще направи на живо демонстрация на почистващата и подхранваща терапия Dermalinfusion.

Какво представлява терапията?

Неинвазивната 3в1 технология светкавично регенерира и ремоделира кожата от главата до петите. Едновременно ексфолира, почиства в дълбочина порите, вливайки в кожата специално разработени, обогатени с мощни антиоксиданти, витамини и ценни хранителни съставки серуми. Може да се прилага върху всеки тип кожа и не е необходим възстановителен период.

С терапията може да се регенерира кожата както на лицето, така и деликатните зони на устните и около очите, увредената от слънцето кожа в областта на шията и деколтето.

Изключително ефективна е и при стрии на корема или гърдите, при акне на гърба или за изравняване на грубата и неравна кожа. С нея може да хидратирате сухата и напукана кожа на ръцете и краката.

По време на live епизода ще имате възможност да зададете вашите въпроси, свързани с грижите за кожата и да получите отговорите директно от експерт в областта.

Очаквайте петия live епизод на 28 октомври, заредете се с много въпроси, а ние ще се постараем да отговорим на всички!

Коментирай