Влог: Ето как

Влог Ето как: Епизод 5 "Как да почистим кожата за 30 минути" (Видео)

В петия епизод от поредицата ви демонстрираме почистване, освежаване и подхранване на кожата чрез терапията Dermalinfusion

03.11.2020г. / 09 51ч.
Мария Дуковска
Визия: Az-jenata.bg

Визия: Az-jenata.bg

На 28 октомври се проведе поредният live епизод от влога "Ето как". В него козметичният терапевт Стефи Сиракова направи демонстрация на процедурата Dermalinfusion върху модела ни Мария Василева. 

Разкрасяващата процедура съчетава дълбоко почистване на кожата, като същевременно го ексфолира и подхранва. 

По време на процедурата Стефи Сиракова сподели препоръки как да се грижим за кожата през зимните месеци, колко често да почистваме и ексфолираме кожата на лицето, как да се грижим за различните типове кожа - суха и мазна. 

Каква да е бюти рутината ни в зависимост от възрастта - на 20, на 30, на 40, на 50 години и нагоре; как да забавим стареенето на кожата и кои са най-ценните витамини за блестяща кожа, разберете повече от видеото.

Live епизодът на Az-jenata.bg премина при огромен интерес – над 5000 уникални потребители посетиха каналите на Investor Media Group, където се излъчваше на живо. В социалните мрежи епизодът достигна до над 4300 души.

<iframe width="640" height="360" src="https://video2.ibg.bg/repository/mp4/eto-kak_part5.mp4.1604058128.mp4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Коментирай