Интимно

5 неща, които всяка жена търси в идеалния мъж

18.03.2012г. / 21 50ч.
Аз жената
5 неща, които всяка жена търси в идеалния мъж

Да намерите идеалния мъж е почти невъзможно, особено в днешно време. Но ако все пак се озове до вас на автобусната спирка, ето по кои негови качества ще го разпознаете:

1. Любезен е дори с непознати.

Не се дърпа уплашен, когато клошар го помоли за цигара и не гледа с презрение просещата жена пред магазина. Това показва, че има добро сърце и не е страхлив от непознати. Две изключително важни качества, които идеалният мъж трябва да притежава!

2. Мъж, който не се срамува да каже „Обичам те“ на висок глас.

Наистина мъж мечта е онзи джентълмен, който не само е грижовен и нежен, но и не се притеснява да признае пред близки и приятели, че ви обича и вие сте дамата на неговото сърце!

3. Обича децата.

Много важно качество, което може да ви подскаже дали този мъж става за съпруг и баща. Ако обича децата и се заиграва с тях без проблем, той определено притежава основното качество, за да го обявим за Мъжът.

4. Не флиртува с приятелките ви, не ги обижда или иронизира.

Уау, ако мъжът до вас никога не е флиртувал с ваша приятелка, държи се почтително и никога не е иронизирал дама от приятелския ви кръг, то... дръжте го здраво! Очевидно до вас стои добре възпитан джентълмен, каквито вече почти не се намират.

5. Изслушва ви.

Е, ако и това прави, значи вие сте улучили десетката! Мъж, който не само изслушва, но и ви подкрепя, опора ви е в начинанията ви, това е почти невероятно за вярване и не бива да го изпускате. Стига да имате късмета първо да го намерите!

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай