Интимно

Какъв е той в леглото, според любимата му музика?

Музика и секс вървят ръка за ръка

11.12.2012г. / 11 17ч.
Ана Петрова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Какво да очакваме от партньора си в леглото? Дали наистина темпераментът им, който се окачествява с музиката, която слушат, има нещо общо и със сексуалността?

Може да ви прозвучи странно, но психолози са направили експеримент и ето до какви изводи са достигнали, задавайки на голяма група мъже простичкия въпрос: „Какви са музикалните ви предпочитания?“

Оказва се, че поклонниците на различни музикални жанрове и направления имат и съответно подобно поведение в секса.

1. Ако е фен на рока, той в никакъв случай няма да се изявява като спринтьор на 100 метра, а по-скоро като участник в маратонско бягане. „Рок“- мъжете обичат да „разтягат“ удоволствието и по правило един оргазъм за тях е твърде малко. Очаквайте два или три за нощ.

2. Любителите на попмузиката обикновено имат доста висока самооценка. Те са във възторг от телата си без много да се интересуват какво мислят за фигурата им другите. Тези мъже не са склонни на еротични експерименти и предпочитат рутинните действия в леглото.

Свързани статии

3. Ако мъжът до вас е поклонник на индо-музиката не се надявайте на решителни сексуални действия от негова страна. Може с часове да лежи до вас и сладкодумно да беседва и едва след уговорка да премине от думи към дела.

4. Според специалистите тези, които слушат джаз са по правило бедни (с тънко портмоне и банкова сметка), но със силно изразена сексуалност. Сред поклонниците на джаза едва ли ще срещнете роднина на Ротшилд. Тези мъже имат изобретателен подход към всичко в живота, включително и в секса. С такъв в леглото всяка жена би се чувствала като секс-богиня.

5. Имате си работа с доста изобретателен тип, ако хип-хопа и рапа го вълнуват. Не се изненадвайте, ако ви предложи идея за секс по двойки или тройка. Първоначално може да ви се стори, че в леглото мисли само за себе си, но много скоро ще се убедите, че е готов за вас да сваля звезди от небето.

6. Той слуша само шлагерна музика по радиото. Знайте, че пред вас стои сериозен мъж. Твърде сериозен за да отдели време за наръчник като „Кама Сутра“. Този тип мъже предпочитат една-единствена поза за секс и можете в края на срещата да очаквате само една дежурна целувка.

7. Любителите на RnB и Soul са мъже, за които на първо място по значение е семейството, любовта, близостта, нежността. Ако не желаете обвързване, по-добре не стигайте до интимности, за да не го разочаровате.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
antistar ( преди 11 години )
Една и съща *** статия в аз жената и teenproblem. Хора без всякакво въображение
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7 rate up comment 1 rate down comment
no more chalga ( преди 11 години )
До Бадема: е как какви - чекидии
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 2 rate down comment
Бадема ( преди 11 години )
А тези, които слушат поп-фолк какви са?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
эээ ( преди 11 години )
1 rate up comment 1 rate down comment
sex machine ( преди 11 години )
1 rate up comment 1 rate down comment
аврам ( преди 11 години )
0 rate up comment 2 rate down comment
pipinana ( преди 11 години )
o6te ne znaia za milia mi BOKO,,edva kato go opoznaia pove4e moga da kaja No za tova ima vreme
отговор Сигнализирай за неуместен коментар