Интимно

Промените в секса след брака

Какво ново се случва в спалнята и извън нея?

07.01.2013г. / 13 57ч.
Ана Петрова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Бракът е една от големите крачки, които двама души правят в съвместния си живот. След като увенчаят любовта си с произнасянето на двете съдбоносни „да“, се променя не само семейното им положение, но и много други непредположими неща... едно от които е сексът. Какво може пък толкова да се промени? Ето какво:

Следобедни страсти

Семейните двойки усвояват до съвършенство кратките любовни сеанси. Когато у дома постоянно щъкат любопитни деца, е много трудно мама и тати да си намерят повече време насаме. Точно защото времето в определени моменти от деня не стига, съпрузите се научават да ценят всеки миг от денонощието, в който са заедно. Според някои, решението е просто – по-малко телевизия за децата, по-ранно лягане, заключена врата на спалнята и готово!

Мисия: бебе

Първите няколко месеца, които прекарате в правене на секс с целта да създадете бебе, са много приятни, защото имате повод да го правите често. С времето обаче интимните моменти сякаш се превръщат в рутина. Едва ли преди това сте се сблъсквали с този минипроблем, но няма и нужда да се притеснявате – решението е просто. Всичко е въпрос на нагласа. Не се концентрирайте толкова върху целта, а върху начина, по който ще стигнете до нея и му се насладете максимално.

Секс по време на бременност

Тук идва и наградата от положените усилия за зачеването. По време на бременност нивото на хормоните в женското тяло се увеличава, а с него и чувствителността, което може да ви накара да изтръпнете и при най-леките докосвания.

Секс на запалени лампи

Свързани статии

Ако допреди може да сте се чувствали някак неловко от мисълта да се виждате един-друг напълно, то с времето тези задръжки започват да изчезват. Все пак той вече познава всеки детайл по тялото ви. Нещо повече, така ще търсите и намирате повече начини да изглеждате сексапилни заради него и разбира се заради себе си. Ако атмосферата не е такава, каквато сте се надявали да е, запалете няколко свещи, загасете лампите и оставете мъждукащите светлинки да ви омаят.

50 нюанса сиво

Смелостта да експериментирате повече нараства и с доверието, което изграждате с времето помежду си. Нови пози, играчки или игри са идеалният начин да поддържате искрата и да се опознаете още по-добре. Нещо повече – количеството намалява за сметка на качеството. Вече сте събрали достатъчно опит, за да знаете кой какво харесва и да се съсредоточите именно върху него.

Ваканционен секс

Една млада двойка, която още не е минала през трудностите на брака, отглеждането на детето, домакинската работа, недоразуменията с роднините, не може да види ваканционният секс в пълния му блясък. Атмосферата, която създава отдалечеността от дома, спокойствието от липсата на работа предразполагат към още по-страстен и емоционален секс.

Секс за сдобряване

Дори и в най-щастливите семейства се стига до кавги. Дори и спорът да е ползотворен, отношенията сякаш са обтегнати. Точно в тези моменти много двойки стъпка по стъпка стигат до спалнята (или въобще и не си правят труда да ходят до там) и правят т. нар. секс за сдобряване. Използвайки момента, в който емоциите са повече от нормалното, двамата партньори могат да се насладят на много повече страсти в леглото.

Коментирай
5 rate up comment 2 rate down comment
one ( преди 11 години )
Аз мога да добавя секс след появата на деца. Това е истински секс. В началото на връзката двойката се напасва, свикват един с друг. След това идва правенето на бебета. Ако не се случи от раз ... става малко изнервящо и сексът е по задължение. След което сексът е просто спорт докато децата поотраснат, и майката е свободна от кърмене и ставане през нощта. На следващия етап ... ето това е истината. Максимално удовлетворение - познат партньор, не създаваш поколение, просто се наслаждаваш.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар