Интимно

Покорете отново сърцето на любимия

Какво да направим, за да се съберем с бившия

12.03.2013г. / 15 02ч.
Ана Петрова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Често се случва да си мислим, че сме в задънена улица по отношение на връзката си, но следвайки няколко прости съвета можем да спечелим отново изгубената любов.

Разбира се, има и такива, които не успяват да се съберат с бившия си, но според психолозите, това са хора, които не са желаели истински тази връзка. Принципно, ако партньорът ви е бил влюбен във вас, той не би се отметнал заради моментно лошо настроение, малък спор или недоразумение.

Затова си струва да се хвърлите в тази своеобразна битка, правейки някои препоръчителни стъпки в отношенията си и избягвайки други.

Преди всичко трябва да си отговорите на следните въпроси:

  • Как да накарате вашият бивш партньор да ви потърси отново?
  • Как вашите действия и държание го афектират?
  • Какви бяха причините да се разделите (имайте предвид че изказаният мотив невинаги е истинската причина)?
  • Как функционира собствената ви психика и може ли да държите под контрол емоциите си?
  • Как бихте могли отново да станете атрактивни за него?
  • Съумявате ли да различите начините на мислене между мъжа и жената?
  • Мислите и действията ви винаги ли са позитивни?

Щом откриете отговорите на всички тези въпроси, ще имате нов поглед върху проблема си. Не забравяйте, че преди всичко трябва да сте позитивни, да съсредоточите всичките си усилия в това, което правите, независимо дали става въпрос за работа, учене, взаимоотношения с хората и т. н.

Свързани статии

Без да се преструвате, че нещата от ваша страна вървят нормално, трябва да му покажете, че сте в мир със себе си, не да му се натрапвате с безброй много съобщения и обаждания по телефона. Винаги търсете легитимен повод за среща и контакт като например празничен повод (рожден ден, имен ден и т. н.). Опитайте да промените външния си вид – нова прическа, различен стил на обличане.

На първо място обаче не трябва да изневерявате на принципите си и трябва да държите поведението си на ниво. Завладейте бившия си със скромно достойнство и му покажете уважението си към него въпреки промяната в отношенията ви. Не губете вяра и се старайте да не насилвате съдбата си.

Коментирай