Интимно

Покажете му любовта си без думи

Да обичаш означава да го показваш

10.06.2013г. / 16 40ч.
Нина Иванова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Най-лесно е да кажеш на някого „Обичам те“. Не коства големи усилия, може и да излъжеш, може да не го вярваш, може просто да го изречеш, без реално да го чувстваш. А може и действително да обичаш човека, но само на думи. Действията винаги са най-силната защита на това, което изричаме. Думи без потвърждение с дела увисват във въздуха без значение и смисъл.

За да покажем любовта си е нужно повече от това да говорим за нея. Хубаво е да се осланяме на малките жестове на обич, които крепят всъщност всяка връзка.

Да подарите малко подаръче на любимия просто ей така.

Да му купите книга, за която отдавна говори, че иска да прочете или пък диск на любимата му група.

Да го зарадвате с любимото му ястие за вечеря, без той да го очаква.

Свързани статии

Можете да му направите неочакван масаж след дългия работен ден и да му предложите чаша бира или вино, за да разпусне от напрегнатото ежедневие.

Покажете му, че мислите за него, като го отмените в някое досадно задължение, което той мрази да прави. Подобен жест със сигурност ще означава много за любимия ви и той ще разбере колко държите на него. Много повече, отколкото да повтаряте до припадък „Обичам те“. Разбира се, хубаво е да казваме на любимите хора и с думи, че ги обичаме, колко много означават за нас, но нищо не доказва думите по-добре от действията.

Коментирай
Свободно време