Интимно

Как да бъдете перфектната му половинка?

Попитайте го за сексуалните му фантазии...

27.11.2013г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Искате да бъдете идеалната половинка за него? За да се постигне хармония в една връзка партньорите трябва да правят компромиси по равно. Често дамите забравят за някои малки трикове, с които могат да впечатлят любимия или не зачитат неговото лично пространство. Ето няколко стъпки, които ще ви направят неговото незаменимо момиче.

Отдайте му времето си. Когато сте заедно той ще иска да му отдадете цялото си внимание. Забравете за излишните телефонни разговори, разходка из социалните мрежи и т. н. Мъжете са като малките деца, нуждаят се от постоянно женско внимание.

Всеки мъж си има своя страст или интереси.

Открийте неговите интереси, които биха могли да се окажат и ваши. Споделете ги и се забавлявайте заедно. Но нека бъде нещо по-различно от гледане на спорт, защото това няма да успее да разкрие най-силните черти от характера ви, с които да го впечатлите.

Бъдете неговия най-близък приятел.

В една връзка партньорите трябва да бъдат преди всичко добри приятели. Разговаряйте с него. Научете се да комуникирате. Всеки ден се интересувайте как е минал денят му. Мъжете имат нужда от жена до себе си, с която да разговарят, която да ги изслушва.

Свързани статии

Не бъдете дребнави и не се заяждайте с него за дребни неща.

 Ако той предпочита тази вечер да гледате мач вместо любимия ви сериал, не му се сърдете. Следващият път и той ще направи жест към вас.

Не ровете в телефона и профилите му в социалните мрежи.

Това е отегчаващо. Ако един мъж иска да флиртува или да ви изневери, има хиляди други начини да го направи. Постоянно ровене и преследване само ще наруши хармонията между вас.

Правете му изненади.

Правете му по-често малки изненади като приготвите любимата му торта, купите някоя книга на тема, която той обича да чете и т. н. Всеки мил жест ще бъде забелязан и оценен.

Попитайте го за сексуалните му фантазии.

Дали има някоя, която иска да пробва с вас. Научете се да говорите и за секс. Няма теми табу, има спирачки, които самите вие си поставяте. Бъдете момичето от неговите еротични фантазии.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
Koko ( преди 10 години )
До mima: ***. takiva kato tebe trqbva cql jivot na skrechove da karat i myj da ne im obyrne nikoga vnimanie
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 4 rate down comment
mima ( преди 10 години )
izneverete mu s nqkoi negov priqtel, ako vi hvane e nai dobre
отговор Сигнализирай за неуместен коментар