Интимно

Разнообразяване на брака – ах, този секс!

Разбийте рутината! Ключът е в начина!

15.01.2014г. / 12 50ч.
Илияна Николова
Снимка:sxc.hu

Снимка:sxc.hu

Много женени двойки имат проблеми в леглото. Рядко си го признават, разбира се, но липсата на секс си е направо съсипваща за отношенията. Изобщо не се заблуждавайте, че можете да останете добри приятели и партньори с времето. Ако интимността си е отишла, тогава нещата също ще започнат да отиват на зле.

Любовта и сексът са храната, която помага на семейството ви и отношенията ви да се развиват. За да запазите апетита към тази храна е нужно да разнообразявате креватните си изпълнения, за да съхраните пламъчето за по-дълго.

Ето четири стъпки, за да запазите брака си успешен за по-дълго, а защо не и за цял живот!

  • Говорете честно и открито един към друг за всичко, независимо колко неудобно е – за секс, за отчаянието, за гнева, за разочарование, изобщо всичко, което ви тревожи.
  • Стремете се заедно да изглаждате противоречията. Това ще сплоти партньорството ви и ще ви направи единомислещ отбор. И не задълбавайте кой е прав и кой крив! Фокусирайте се върху проблема.
  • Поддържайте отношенията си чрез общуване, секс, показвайте любовта си, не спирайте да се докосвате – това е най-първичният знак, че имате интерес към някого. Проявявайте загриженост и разбиране към другия.
  • Подхождайте с чувство за хумор, когато ситуацията го позволява.

Когато сте прекарали известно време заедно, желанието за секс ще се промени. Страстта, която ви е подтиквала в началото да вкусите от неизвестното и привлекателното, вече може би се е изпарила. И тъй като не се отключва автоматично е нужно малко да я тласнете.

Двойките, които съумяват да си изградят сексуално разнообразие по различни начини, нямат непреодолими проблеми, свързани с близостта в сравнение с онези, които оставят отегчението да помрачи щастието им.

Ето няколко метода, които ще ви помогнат да се спасите от скуката в леглото:

Бърз секс – това е начин да го направите, дори когато нямате чак толкова време и сте изморени. Можете да подарите орален секс на половинката си преди работа или да го направите набързо в колата. Когато нямате време вечер за романтични игри и бързате за парти или гости – създайте си настроение с едно бързо секс преживяване преди да тръгнете.

Рискован секс – това е много възбуждащо, особено когато децата гледат телевизия в хола. В природата на човека е да иска забранения плод. Ако вашите са ви дошли на гости за уикенда, не пропускайте възможността да го направите, докато спят в другата стая. Или ако вие сте им на гости можете да изпробвате канапето на хола им, преди да са се прибрали от пазар.

Коментирай