Интимно

Защо жените си падат по лоши момчета?

Какво е толкова привлекателно в тях

13.02.2014г. / 10 50ч.
Илияна Николова
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Много разумни и отговорни жени са привлечени от лоши момчета. Понякога дори консервативни пуританки „падат в капана“ на неустоимия чар на „неподходящите“ мъже. Неподходящи, защото лошите момчета никога не влизат в графа „годни за брак“. Флиртът с тях е като опиат, но с ясното съзнание, че той не е добра партия в дългосрочен план.

Лошотията“ на тези момчета се изявява в различна степен. Спречквания със закона, наркотици, боеве или просто демонстриране на отявлено мъжкарско поведение са все неща, които лесно привличат вниманието на жените.

Тези момчета имат необичайно високи нива на тестостерон, който често струи заедно с агресията им. Твърде бързото шофиране, въвличането в рисковани ситуации, опасности – странно е как това „лошо“ поведение грабва женското внимание.

Открояват се 4 причини защо това е така.

Жените си мислят, че могат да укротят лошо момче

Толкова е неустоимо красавицата да бъде грабната от звяра от приказките и накрая той да се превърне в любящ принц. Но често се оказва, че вълкът е с несменяема козина и краят на приказката може и да не е толкова щастлив.

Свързани статии

Стремеж да „спасят“ мъжа от лошия път, по който е поел

В природата на жените е да се изживяват като спасителки. Това е предизвикателство за тях, чувстват се длъжни да наложат своя модел като правилен. Често оттук идват и проблемите в една връзка. Мъжете реагират остро на стремежа да бъдат променени.

Апетитът за приключения

Лошите момчета изваждат на бял свят дивата страна на жените. Вълнуващо е да си с някой, който няма задръжки, не се вглъбява в много разсъждения кое е опасно. Жените го правят от най-добри чувства – може би човекът е израснал в лошо семейство и не е имал нужния пример, може би е бил в неподходящо социално обкръжение, което е повлияло на поведението му. Каквато и да е причината, напъните да промените някого често завършват с провал. А според някои не е и редно.

Невероятно секси са!

Лошите момчета излъчват неотразима недостъпност. Причина за интереса на жените към тези мъже може да е собствената им несигурност или уязвимост. Такива жени обичат тръпката, която ги завладява и ги тласка към приключение, чиито край е неизвестен. А и никой не мисли за края!

Коментирай