Интимно

Кама сутра пози за орален секс

Поза Пеперуда...

04.05.2014г. / 17 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Оралният секс е част от любовната игра. Той, както половият акт и еротичните масажи е вид стимулация, която изисква специално внимание. Не е достатъчно да се задържите няколко минути там долу, за да може половинката да изпита неистова възбуда и оргазъм.

Мъжете достигат по-лесно до възбуда и оргазъм за разлика от дамите, за които достигането до кулминация може да отнеме и повече от 20 минути. Изключително важно е опознаването на ерогенните зони на партньора, както и въображението по време на орална любов.

Използвайте секс играчките както и малките детайли като сметана и шоколад, които да направят оралния секс еротично-сладък. Към това добавете и перфектната секс поза, вдъхновена от Кама сутра.

Като пеперуда

Нека партньорът ви легне по гръб на спалнята и се отпусне максимално. Започнете нежно да стимулирате интимните му части, като постепенно с докосванията си се издигайте нагоре по тялото му. Когато погледите ви се срещнат, изненадайте любимия поемайки контрола над любовната игра.

Клекнете леко, така че погледите ви да продължат да се срещат, но в същото време позицията ви да е достатъчно удобна на партньора ви за конилингус.

Разтворена като пеперуда пред него с едната си ръка си осигурете опора, а с другата не спирайте да го докосвате. След няколко минути сменете ролите си и нека вие да сте легнала, а партньорът ви да бъде над вас.

Странична 69

Ако ви се иска да се отпуснете максимално, но и да действате едновременно в оралния секс, подходяща секс поза е страничната 69. Легнете настрани, той към вашите интимни части, а вие към неговите. Позата освен пълно отпускане позволява и да уловите възбудата в погледа на партньора си.

Поза кученце

Кучешката поза е една от най-възбуждащи за дамите, дори когато става въпрос за орален секс. Заставайки в тази еротично-животинска поза, извийте леко гърба си и избутайте ханша назад и нагоре. Така партньорът ви ще може по-добре да стимулира не само устните и клитора ви, но и задните части. От време на време помръдвайте леко напред-назад, това ще го възбуди още повече.

Свързани статии

V – поза

Тази поза след оралната стимулация ще ви осигури дълбоко проникване и мигновен оргазъм. Жената трябва да е легнала по гръб. Партньорът и трябва да поддържа бедрата и повдигнати и те да описват буквата „V“. Ако усетите лека умора, може постепенно да свиете краката в коленете към гърдите си, а партньорът ви да продължи с оралната стимулация.

Господарката

Изненадайте партньора си навсякъде в дома, където ви се струва възбуждащо място. Играйте роли, влезте в образ. Ако изберете вие да контролирате ситуацията, нека той усети вашето надмощие. Завържете нежно китките му. Бавно се спуснете с целувки започващи от шията към скротума.

Не бързайте докато правите орална любов, дори да усещате нарастващата възбуда. Следете внимателно изражението на лицето му, дишането му и движенията на тялото. Освен с езика и устните си не забравяйте и да докосвате нежно с пръсти. Наблегнете на една от най-чувствителните части на пениса – френулума.

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 9 години )
4 rate up comment 2 rate down comment
Ветеран ( преди 9 години )
Михаелче, ако знаеш още какво има измислено и пробвано успешно! Омръзна ми да просвещавам, пък и практическите занимания не са за всяка аудитория.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 3 rate down comment
Kazanova ( преди 9 години )
поза "кученце" е най-любима на мацките
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време