Интимно

Видове секс, от които семейните двойки се нуждаят

Секс в стил „50 нюанса сиво“

14.02.2015г. / 14 44ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Сексът е естествена част от живота на всяка двойка. След брака, появата на децата и преминаването на първоначалната тръпка, той сякаш преминава на заден план. Не бива да забравяме, че сексът е една от правилните формули за намаляване на стреса и поддържането на стабилна връзка.

Ето защо всяка семейна двойка се нуждае от някои видове секс, за да бъде връзката пълноценна и вълнуваща.

Спонтанен секс

Помните ли през първите месеци на вашата връзка колко вълнуващ бе спонтанният секс? Той е съвкупност от физическо и емоционално привличане, а усещането от непланираната страст е незабравимо.

Спонтанният секс е вълнуващ, забавен и трябва да бъде естествена част от всеки брак. С появата на децата, тази спонтанност може да намалее, но докато животът тече, не бива да забравяме да изразим своята любов един към друг по спонтанен начин. Бъдете изобретателни!

Секс в стил „50 нюанса сиво“

Ако не сте чели романа, побързайте да го направите, а след това обърнете внимание и на лентата. Предизвикателството би било още по-голямо, ако четете романа заедно с партньора и опитвате новите секс игри.

Романът разкрива много повече от садомазо секс. Той е в състояние да събуди във вас неподозирани желания, отношения и страст към любимия човек. Жените се нуждаят от „50 нюанса сиво“ в леглото също колкото и мъжете.

Секс по график

Сексът по график е за онези семейни двойки, които с деца или без имат натоварен график. Много от тях смятат, че планирането на секса би развалило удоволствието, но това просто не е вярно. Всеки ден планираме важни неща, защо да не планираме и секса.

Замислете се как това може да подобри вашия любовен живот, да станете по-изобретателни, романтични, да опитате нови неща в леглото. Опитайте за няколко седмици с планирането и ще се убедите, че не е толкова скучно, колкото звучи.

Свързани статии

Ролеви секс

Секс ролевите игри определено ще разбудят страстите, желанията и фантазиите ви. Те са един вълнуващ начин да споделите с партньора вашите скрити желания и в същото време да преоткриете него. Влезте в образ и дайте свобода на жената във вас.

Тантрически секс

Тантра е духовна, сексуална наука, която не е статична в своето определение. Когато я откриваме и прилагаме, ние ставаме едно цяло с партньора. Тантрическият секс учи как правилно да използваме и насочваме енергията към партньора и той към нас, за да използваме целия потенциал на сексуалния си живот.

Техниките в този вид секс помагат да премахнем своите страхове, притеснения, ограничения. В допълнение преоткриваме партньора, а оргазмите са много по-интензивни. Още за тантрическия секс може да видите тук.

Снимка: outnow.ch

Коментирай
1 rate up comment 3 rate down comment
... ( преди 9 години )
ne komentiram tazi strana na statiata v koiato namecite sa iavni i sa slujebni , za men predpo4itanoto talkuvanie e samo za v li4en plan , i to samo s liubimia mi - za dvama ni , No dotogava ima o6te dosta vreme
отговор Сигнализирай за неуместен коментар