Интимно

Сексуални фетиши, от които не трябва да се срамуваме

Садо-мазо в стил „50 нюанса сиво“

15.02.2015г. / 16 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Обобщената дефиниция за това какво е сексуален фетиш е следната: необходимост от обект, част от тялото, материал, миризма и т. н., за да бъде постигнато повишено състояние на сексуална възбуда.

Всеки има сексуален фетиш, но не всеки може да го сподели с интимния партньор. Трябва ли да изпитваме срам от своите сексуални фетиши, като от използването на секс играчки, например? Не! Или поне от следващите изброени.

Анилилагния

Малко сложна и странна дума за произнасяне. Тя е определение за още един фетиш, от който не бива да се срамуваме. Характерен е за мъжете, които са привлечени сексуално от по-възрастни жени. В наши дни все по-често можем да срещнем двойки, които имат разлика във възрастта и по-младия в случая е мъжът. Ето защо момчета, ако по-зрелите и секси жени ви привличат, действайте!

Садо-мазо

В духа на „50 нюанса сиво“ няма как да не споменем и садо-мазо секса. Садизмът в леглото може да варира в различни граници. От пошляпване по дупето, леко подръпване на косата, до сериозно пляскане, хапане, поставяне на щипки на зърната и т. н.

Трябва ли да се срамуваме от това, че леката болка може да повиши максимално сексуалната ни възбуда и това да доведе до серия от множествени оргазми? Не! Стига и двамата партньори да са готови да пресъздадат някои от садо-мазо сцените описани в „50 нюанса сиво“, всичко е позволено.

Завързване

Със сигурност много двойки са опитвали леката форма на този сексуален фетиш. Той включва завързване/ придържане на китките на партньора по време на любовна игра и полов акт с шал, вратовръзка, белезници и т. н., закриване на очите. Тези горещи интимни игри не само увеличават страстта, но са още един начин да опознаете партньора си на по-дълбоко ниво.

Тук се изисква голямо доверие един към друг, тъй като единият партньор се предава в пълно владение на другия. Поемането на контрола трябва да стане, когато има взаимно желание и съгласие в една двойка, а резултатът може да бъде наистина невероятен.

Секс ролеви игри

Да играеш роли е отличен пример за фетиш, в който можете да дадете свобода на вашите еротични фантазии. Превъплъщаването в образи не бива само да се ограничава в медицинска сестра или камериерка. Бъдете импулсивни, смели, независимо, че първия път може да се чувствате неудобно. Създайте подходяща атмосфера и преоткрийте своята сексуалност.

Свързани статии

Пиктофилия

Пиктофилията е сексуален фетиш, който може да помогне на много дами да разучат малко по-добре партньора си. Мъжете обичат да гледат порнографски снимки и това е съвсем нормално. В някои двойки партньорите гледат заедно подобни изображения, за да достигнат едновременно високо ниво на сексуална възбуда.

Воайоризъм

Фетиш, който се среща при всеки, но може би не е дошъл моментът, в който да преоткриете себе си сексуално и да приветствате този фетиш. За воайоризмът е характерно, че сексуалната възбуда се повишава, когато се наблюдават други хора правещи любов. Гледането на порно е вид воайоризъм.

Пигофилия

Възможно ли е да бъдем обсебени от задните части? Абсолютно! Няма мъж или жена, които да не изпитват сексуална възбуда при вида на добре оформени и секси задни части.

Снимки: Thinkstock

Коментирай