Интимно

Как да върнете съпруга си след изневяра?

Всеки прави грешки, но как да ги поправим?

23.04.2015г. / 17 40ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Любовните връзки и бракът не са лесна работа. В даден момент любовта може да започне да наранява. Но ако и двете страни искат да направят всичко възможно, за да запазят връзката си, нещата биха могли да се оправят.

Това отнема време, трябват всеотдайност, упоритост и много усилия, особено ако влошаването на отношенията е породено от изневяра.

На много хора им се случва да правят тази грешка. Но изневярата невинаги означава край на връзката или брака. Често пъти тя е мимолетна грешка, която след това искате да поправите. Ако следвате правилните стъпки, бракът ви може да стане по-силен от всякога!

Какво да направите, за да задържите съпруга си, след като сте му изневерили и той е разбрал?

Скъсайте всякакви връзки с човека, с когото сте изневерили на мъжа си

Изтрийте контактите му от мобилния си телефон и компютъра си. Променете и телефонния си номер, ако трябва. Ще ви се наложи да го направите, ако наистина искате да запазите отношенията със съпруга си. Бракът може да се скрепи на 100%, само ако и вие дадете всичко от себе си в тази посока.

Поемете отговорност за болката, която сте причинили

Не прехвърляйте вината за изневярата си върху съпруга си. Той може да ви е накарал да се чувствате пренебрегнати, отхвърлени или самотни, но не ви е тласкал насила в чужди обятия.

Ако по някаква причина сте изпитали тези негативни чувства, поговорете със съпруга си за това. Комуникацията винаги помага в опитите за изглаждане на отношенията.

Отдайте се на връзката с мъжа си

Направете всичко възможно, за да поправите пропуканите отношения с мъжа си. Само чрез пълно отдаване ще успеете да преодолеете грешката. Много е вероятно той да не може да ви прости толкова лесно.

Ако на съпруга ви му е трудно да възстанови доверието си към вас, договорете се, че графикът със задълженията и срещите ви ще бъде напълно разкрит за него. Това съветват семейните терапевти.

Свързани статии

Успокойте съпруга си, че го обичате и въпреки грешката държите на връзката си с него

Покажете му колко го обичате. Важно е любовта да се доказва. Ако смятате, че грешката ви е провокирана от моментно състояние, което е било краткотрайно, направете всичко възможно да докажете обичта на мъжа си.

Малките жестове винаги имат значение. Изненадвайте го романтично. Опитайте се да се свържете на духовно и физическо ниво, както е било в началото на връзката ви.

Приемете, че има вероятност да дойде момент, в който да разберете, че бракът ви е безвъзвратно изгубен. Това не означава, че не трябва да опитате всичко, за да го спасите.

Коментирай