Интимно

Любовен хороскоп за 18-24 май

Меркурий ще стане ретрограден. Какво вещае това?

18.05.2015г. / 10 01ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Луната преминава в Телец през седмицата от 18 до 24 май, което подготвя почвата за нови и вълнуващи чувствени удоволствия. Проблемът? Комуникацията. На 18-ти Меркурий ще стане ретрограден и ще остане в тази фаза до 11 юни.

Постарайте се да се справите с лошата комуникация с партньора си. В четвъртък Венера ще се противопостави на Плутон и това ще засили любовта. Все пак бъдете внимателни! Твърде силното привличане може лесно да ви накара да изгубите контрол.

Обсесията за притежание, ревност и манипулиране винаги дебне в сянката на Плутон. Не му се поддавайте.

Ето и какво очаква отделните зодии в любовта през седмицата от 18 до 24 май:

Овен

Имате много да говорите с любимия си през тази седмица. Проблемът е, че той не може да разбере всичко, което се опитвате да кажете. Владетелят на романтичната ви страна – Слънцето, ще влезе в сблъсък с Близнаци в четвъртък, но по-рано през седмицата Меркурий вече ще е станал ретрограден.

Това означава, че моментът няма да е подходящ за вземане на важни решения по отношение на любовта и живота. Оставете се на течението. Нека то ви води.

Телец

През тази седмица ярката Луна в понеделник ще бъде ваш водач. Тя ще постави ново начало на сцената на личния ви живот. Това може да се отнася и за романтичната ви връзка, но лесно може да премине и в друг аспект от живота, ако любовта не е на основен фокус през тези дни.

Все пак, ако искате нещо в любовта да се случи, сега е времето да посадите тези семена. В четвъртък ви предстои интензивен разговор на тема любовни проблеми, които могат да се окажат ползотворни.

Близнаци

За Близнаците това ще е най-гладката седмица през този месец. В понеделник Меркурий ще е ретрограден, което ще ви накара да изпитвате затруднения в себеизразяването. Отделете малко повече време за себе си и не забравяйте да изясните мислите си, особено пред партньора си.

Двамата може да се окажете в силно несъгласие по финансови въпроси в четвъртък. В петък може да почувствате, че партньорът ви хвърля малко повече сянка върху чувствата ви.

Рак

Ако през тази седмица търсите нови запознанства, ще имате късмет. В понеделник Луната ще управлява социалния ви живот, отваряй много врати. Това ще бъде прекрасен момент за откриване на нови контакти в интернет.

Затова наблегнете на онлайн запознанствата или инсталирайте приложение за запознанства на мобилното си устройство.

Ако вече сте обвързани, трябва да знаете, че четвъртък може да се окаже доста интензивен за вас. Има вероятност да се почувствате така, сякаш ви се налага да правите много компромиси във връзката ви. Има опасност от поява на ситуация, която ще ви накара да се замислите какво трябва да промените.

Лъв

Няма да ви е много лесно да общувате през тази седмица. Ако се наложи да разговаряте с някой приятел ще се разочаровате от резултата, който диалогът ще има. Знайте, че до 11 юни ще бъдат възможни подобни премеждия в комуникацията заради ретроградния Меркурий, които могат да повлияят по-драматично на обществения ви живот.

В четвъртък ще достигнете лимита на енергията си, която сте вложили във връзка, която ще се окаже неподходяща за вас.

Дева

Любовният ви живот ще се усеща извън контрола ви. От една страна ви очаква изобилие от страст. Чувствата могат лесно да отидат до крайност. От друга страна обаче може да започнете да чувствате, че вашият любим има по-голям контрол над живота си, отколкото ви харесва.

Това може да си проличи най-силно в социалния ви живот и личните ви мечти. Не изневерявайте на себе си, само защото сте отдали сърцето си на някого.

Коментирай