Интимно

Сигурни знаци, че той е перфектната любов

Той не спира да изразява любовта си

09.07.2015г. / 15 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта е едно вълнуващо пътуване. В него всяка жена се надява да открие перфектния за нея партньор. Как да разберете дали Той е красивата любов, за която сте мечтали? Тук са няколко сигурни признака, които ще ви го докажат.

Той ви оценява такава, каквато сте. Вие сте прекрасна и уникална по свой собствен начин, а най-хубавото е, че любимият не иска да променя нищо във вас.

Той спазва обещанията си. В една връзка най-трудно е спазването на думата. Идеалният партньор няма да ви даде повод за съмнение, че обещаното няма да бъде сторено. Той винаги държи на думата си.

Той ви подкрепя. Независимо от изборите, които правите и това дали той споделя с вас едно и също мнение по даден въпрос или не, вашата дългоочаквана перфектна любов винаги ви подкрепя. В трудните моменти, в успехите, в лудите ви идеи той е там – зад вас.

Той ви дава нужното пространство. Според психолози, личното пространство в една връзка е много по-важно от секса. Ако вашият любим ви дава свобода, не навлиза в личното ви пространство, вероятно сте намерили точния партньор в любовта.

Той е интересен. Когато сте около него, вие се чувствате забавно, приятно, може да разговаряте с часове и никога не се уморявате да слушате неговите интересни истории.

Той ви кара да се чувствате красива. Дали една жена ще излъчва красота, сексапил и щастие, когато се намира във връзка, зависи до голяма степен от мъжа до нея. Ако в компанията на вашия любим вие се чувствате като най-привлекателната жена на земята, като принцеса, означава че имате любовно съвпадение.

Той изразява любовта си. Верен на своя собствен стил, той не спира да демонстрира любовта чрез думи и действия, които ви карат да се чувствате окрилени от любов.

Свързани статии

Той полага всички усилия, за да се чувствате сигурни, дори в трудните моменти. Едни от най-големите тестове за любовта са не хубавите, а лошите моменти. Ако в трудностите той е до вас, умее да ви слуша, да разговаряте, да ви даде съвет и утеха, означава че сте получили това, от което се нуждаете в любовта.

Той е източник на вдъхновение. Любовта е мотивация, двигател, който ви довежда по-близо до вашите стремежи. Перфектното гадже отива отвъд границите си, за да ви вдъхновява и знае че мечтите са от първостепенно значение.

Той е честен. Лоялността е правило номер едно за успешната връзка. Той е честен с вас, може да ви сподели открито своите желания, страхове, несъгласия.

Снимка: Istock

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
!!! ( преди 8 години )
Пак ли ти?... *** знае ли какво правиш по цял ден?!? Я марш на училище и спри с четенето на розови книжлета!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар