Интимно

Езикът на тялото не лъже, когато симулирате оргазъм!

Как да мислите за всички неща едновременно без да се издадете?! Невъзможно!

12.07.2015г. / 14 25ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Добре, дами... Време е да ви разкрием! Нека поговорим за оргазмите. Правите ли се понякога, че ги изпитвате?

Симулацията на оргазъм е нещото, което ужасява мъжете. А най-лошото е, че страшно много жени го правят. Е, донякъде е разбираемо. Никоя дама не иска да обиди половинката си с мълчалив завършек на бурната игра.

Но пък непрекъснатото симулиране на върховна наслада е вид неискреност, която дава своите отражения на връзката.

Хубавото е, че симулацията на оргазъм може да бъде „хваната“ много лесно. Езикът на тялото много трудно може да излъже, освен ако не сте крайно умел „лъжец“.

Ето какво ви издава, че не изпитвате онова, което си мислите, че показвате.

1. Пръстите на краката ви не се свиват или изпъват силно


Това е един от най-ярките белези на върховна сексуална наслада. Това е естествен механизъм на нервната система, който провокира мускулите. Те се свиват неконтролируемо, което доказва, че наистина изпитвате оргазъм.

Когато човек се преструва, често забравя за тези малки подробности. А и някои хора не осъзнават какво точно прави тялото им, когато са в екстаз, за да го възпроизведат фалшиво след това.

2. Тазовите ви мускули не се свиват


Колкото и да крещите: „О, да! О, да! Страхотен си!“, ако мускулите на вагината ви не се свият и не притиснат пениса на партньора ви, няма как да го убедите, че изпитвате оргазъм.

По-наблюдателните мъже ще ви разкрият веднага. Както мускулите на пръстите на краката, така и тези на вагината се съкращават при изпитване на оргазъм. Ако не от първия път, то поне в следващите пъти приятелят ви ще ви разкрие.

3. Дишането ви се връща към нормалното много бързо


Ехо, забравихте ли, че трябва да дишате тежко? Така се случва след оргазъм. При истински оргазъм обикновено е необходима най-малко 1 минута, докато дишането се нормализира.

4. Лицето и гърдите ви не се зачервяват


Този белег не е абсолютно задължителен за всички, но при повечето кожата в тези области поруменява по време на кулминационния момент.

5. Очите ви не се разширяват

Свързани статии

Как да помните всички белези на оргазма, когато го симулирате?! Твърде много са за едновременно изпълнение при фалшификация на върховната наслада.

При реалния оргазъм очите и зениците се разширяват точно в момента преди да се отпуснете.
И така, хванаха ли ви?

Фотоматериал: Flickr; Giphy

Коментирай
8 rate up comment 0 rate down comment
Евгени ( преди 8 години )
Не зная за пръстите на краката, не ми е било тях в този момент, а и нямам очи на гърба. При различните жени тазовите и вагиналните мускули се свиват различно и с различна сила. Някои жени ще ти смачкат пениса, други едва го галят. Същото важи и за зачервяването. Не казвате нищо за най- важният признак на наближаващият оргазъм, чувствителното затопляне на вагината, при някой жени затоплянето е много силно, но при доста по слабо, но винаги съм го усещал. При малко жени оргазмът е мощен и продължителен, със силен звук и силни движения, сякаш изригва вулкан в тялото при част от жените оргазмът е доста слаб, даже едва се усеща, подсказва го внезапната ленивост на тялото и промяната на лицето, подсказващи, че и аз трябва да свърша. Оргазмът на жената не идва даром, трябва да се потрудиш и да си го вземеш, да си получиш наградата
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 8 години )
"Както пръстите на краката, така и тези на вагината"?!От редакцията: Благодарим, разбира се, става дума за мускулите, добавихме ги. Прави ни приятно впечатление, че и най-малките пропуски забелязвате.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар