Интимно

Най-добрите филми за разбити сърца

Те имат терапевтичен ефект

19.07.2015г. / 10 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Любовните връзки, в които ние сме потърпевшата страна, завършват сърцераздирателно за нас. Обикновено се затваряме у дома за седмици наред, отиваме на работа без да знаем кой ден е, слушаме отново и отново „нашата песен“.

Към всичко това не бива да забравяме и романтичните любовни филми, напоени с още доза драма. Не, не сме мазохисти, защото ги гледаме. Всъщност след раздяла те имат терапевтичен ефект, колкото и да не ви се вярва. Ако се намирате в любовна драма, ето няколко подходящи филма за вашите самотни вечери.

„The Help“

Една лента, която ще ви напомни, че вие сте значими дами. Героинята на Ема Стоун е млада жена, която поставя своите собствени желания пред тези на един мъж. Желания, с които определя пътя в живота си.

„The First Wives Club“

Един филм с голяма доза хумор, отново напомнящ за силата на жените. Най-добрият лек срещу самотата в любовта е женската компания. Три дами, които съдбата събира отново след години, за да си помогнат една на друга и да вземат заслуженото от бившите си половинки.

„Closer“

Четирима души изправени пред сложни романтични взаимоотношения помежду си. Ревност, любов, обсебване, страст, всичко заема централно място и умело показва различните аспекти на мотивацията на всеки герой и личността му. Един филм, в който може би разпознаете някои от бившите ви връзки.

„The Break-Up“

Ако едни от любимците ви са Винс Вон и Дженифър Анистън, този филм е за вас. Ще си припомните за стойността на взаимоотношенията, етапите на скръбта и повярвайте, от това може да ви олекне.

„Lars and The Real Girl“

Райън Гослинг играе сладък, чувствителен и изключително срамежлив мъж, който все още не се е научил как да комуникира с противоположния пол.

Свързани статии

Но в даден момент решава че трябва да си намери партньорка чрез онлайн запознанство.

Един филм, който ще ви разкрие подробности за силата на чувствата и за това, че не всичко в любовта е загубено.

„Kramer vs. Kramer“

Да намериш себе си и да сложиш край на връзката си може да има много висока цена. Развод, егоизъм и изпитанията на живота, за които никога не сме подготвени.

Един филм, който ще ви накара да преосмислите връзката си, любовта, живота си.

„Sense and Sensibility“

Един филм, в който ще видите брилянтната игра на Хю Грант, Кейт Уинслет, Хю Лори, Ема Томпсън. История за любовта, за това как човек може да се влюби по много и различни начини. Драма, в която не липсва и хумор.

„Say Anything“

Героят на Джон Кюсак се влюбва в успяла и красива жена, за която в последствие се оказва, че живее в един много объркан свят. Какво може да попречи на любовта и склонни ли сме да прощаваме? Вижте лентата.

Снимки: facebook, outnow.ch

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
nikoq ( преди 8 години )
1 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 8 години )
Г-жо Михаела Лазарова преди да публикувате информация е хубаво да проверявате фактите, които описвате в статиите си. Къде видяхте, че във филма "The Help" участва Emma Watson ?!От редакцията: Благодарим, че забелязвате и най-малкия пропуск, разбира се, не е Ема Уотсън, Ема Стоун е, поправихме го.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар