Интимно

Знаци, че е време да подновите срещите

Вече не мислите за бившата половинка

03.01.2016г. / 13 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Колко време е необходимо, за да превъзмогнете последната любов? Седмици, месеци, години? Въпреки че преходът от една любов към друга може да бъде твърде дълъг, понякога и болезнен, винаги идва моментът, в който някои знаци ясно ни подсказват, че сме готови да подновим срещите и да се обвържем отново. Вижте някои от тях.

Не можете да си спомните последната среща.

Ако е било толкова отдавна, че дори не може да си спомните последната ви среща, това е сигурен знак, че е време да подновите излизанията с противоположния пол. Няма съмнение, че след края на връзката или несполучливи опити в любовта, сте имали време да си дадете почивка от срещи. Но помислете дали не е време да се върнете в играта.

Вече не мислите за бившата половинка.

Един от най-големите признаци, който казва „Готова съм за нови познанства!“ е, че вече не мислите постоянно за бившата ви половинка. Не следите профилите му в социалните мрежи, когато го видите някъде, нищо не трепва във вас и сте напълно готови да правите секс с нов партньор.

Понякога си мислите колко хубаво би било да се сгушите в любим човек и да гледате филми по цял ден.

И не само това. Когато в плановете и мечтите ви, все повече си представяте как споделяте най-хубавите моменти с партньор, няма съмнение, че е време да подновите срещите. Очевидно е, че имате нужда от нови контакти, които ще ви помогнат да преоткриете себе си и вероятно приоритетите си.

Много хора нямат представа с какъв човек биха искали да се срещнат и да изградят връзка.

Ето защо те често отсъстват и от света на запознанствата, не ходят по срещи или те не са ползотворни. Ако сте сигурни в това от каква личност имате нужда в живота си, прехвърляйки повърхностните детайли за него или нея, подновете срещите.

Свързани статии

Вие сте щастливи и без връзка.

Звучи странно, но когато сте спокойни, щастливи и удовлетворени от факта, че нямате половинка до себе си, това означава, че сега е моментът да подновите срещите. Позитивизмът, с който ще влезете в новите взаимоотношения е знак, че сте готови за нова любов. Имате представа за типа личност, която искате да срещнете.

Снимка: istock

Коментирай
Свободно време