Интимно

Зодиите, които винаги ще се привличат

Например Водолей и Лъв

24.03.2022г. / 18 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Вярвате или не, но според звездните карти на астролозите, има някои зодиакални знаци, които винаги ще се привличат по-силно помежду си. Страсти, емоции, щастливи и бурни връзки, срещи, които не биха могли да бъдат избегнати. Дали вашият зодиакален знак е сред тях?

Овен и Везни

Срещнат ли се тези два зодиакални знака, между тях веднага се появяват искри. Начинът, по който подхождат Везните и чарът на Овните, създава една невиждана любовна химия. Връзката между тези два зодиакални знака представлява голямо предизвикателство, на което е трудно да се устои.

Проблемите във връзката им могат да възникнат, когато везните се опитат да наложат своите любовни правила на Овните. За да бъдат увенчани с успех техните взаимоотношения, трябва и от двете страни да има желание за преодоляване на различията.

Снимка: istock

Телец и Скорпион

Един от най-романтичните знаци в зодиака е този на зодия Телец. Когато по пътя на любовта се срещне със Скорпион, веднага се получава огън от страст и желания. Тези два знака винаги ще се привличат с голяма сила.

Започнат ли сериозна връзка, между тях ще има конфликти, защото родените под тези зодиакални знаци не обичат да отстъпват позиции. Единственото, което може да изглади недоразуменията между тях е страстта.