Интимно

Зодиите, които винаги ще се привличат

Например Водолей и Лъв

24.03.2022г. / 18 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог и Рак

Чувствителността на Рака и силата на Козирога представляват истинско любовно съединение. Страстта на Рака е толкова голяма, желанието му за романтика също, че ако не получи същото количество, което и влага в една връзка, това може да доведе до разпад.

Въпреки че Козирозите са по-пасивни и често трябва да им се напомня, че се намират във връзка, а тя изисква отдаденост, жертви, изненади към любимия човек, тези два знака винаги ще се привличат по един необикновен начин.

Снимка: istock

Водолей и Лъв

Има един зодиакален знак, който винаги иска да бъде под светлините на прожекторите и това е Лъвът. Той има силно привличане към Водолея, който често признава само своя авторитет.

Свързани статии

За Лъва в повечето случаи това е неприемливо, но когато става въпрос за любов, разпалва още повече страстите, защото родените под знака на зодия Водолей са и много харизматични.

Конфликти между тях могат да се зародят заради голямата нужда на Лъва да бъде в центъра на вниманието на връзката. Нещо, на което Водолеят се противопоставя. Въпреки разногласията, те могат да имат красива любов.