Интимно

Когато той е привлечен към вас още на първа среща

Опитва се да ви докосне

21.01.2016г. / 14 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Случвало ли ви се е да срещнете някой мъж на събитие, на парти, а може би в ресторанта, в който обядвате всеки ден и да усетите как той е силно привлечен към вас още от първите ви срещи?

И докато вие може и да не забележите всички сигнали, които той ви подава, има няколко сигурни признака, че господин X иска нещо повече от това да си разменяте закачливи погледи.

Вижте кои са.

Той ви задава лични въпроси

Обърнете внимание на това дали той ви задава лични въпроси в първия ви разговор. Възможно е да иска да се увери, че не сте обвързана и че има шанс да се случи нещо красиво помежду ви.

Опитва се да ви докосне

Когато сме привлечени силно от някого, ние ставаме нетърпеливи. Искаме да докоснем обекта на нашите желания и не се съобразяваме дали това е на първа среща или не. Ако той ви докосне по рамото, ръката, лицето, или прегръдката между вас трае по-продължително, няма съмнение, че е силно привлечен към вас.

Прави ви комплименти

Комплиментите винаги демонстрират интерес. Ако още на първа среща ви направи комплимент за това как изглеждате, за вашата усмивка, прическа или ухание, той наистина е привлечен от личността ви.

Не може да спре да се усмихва

Има невербални знаци, които винаги показват дали някой е привлечен. Усмивката е един от тях. Ако той не спира да се усмихва или дори изглежда глупаво чаровно усмихнат, бъдете сигурни, че ви харесва.

Той сякаш е хипнотизиран от вас

Момичета, този поглед никога не може да бъде подминат. Обърнете внимание на това как ви гледа. Когато някой ви харесва и копнее за вас, погледът му свети. Той се вглежда дълбоко във вашите очи и сякаш успява да надникне и в душата ви.

Стреми се да получи и вашето внимание

Независимо дали това ще е с думи или с действие, той ще се опита да спечели вниманието ви по всякакви начини, особено ако в този момент край вас има друг мъж.

Свързани статии

Споделяте прилики

Той се съгласява с всичко, което казвате, имате общи интереси и кима на всяка ваша дума. Когато един мъж е привлечен към вас, той интуитивно ще се опита да ви покаже, че двамата сте напълно съвместими.

Впечатлява със свои данни

Бъдете сигурни, че ако е привлечен от вас, веднага ще се опита да се представи в най-добрата си светлина. Може би по-нескромно или деликатно, но все пак ще иска да сподели своите постижения, професия, планове за бъдещето. Той знае, че разполага с малко време, в което да покаже най-доброто от себе си.

Снимки: istock

Коментирай