Интимно

Правете това в леглото и той никога няма да пожелае друга!

Няколко трика, които повишават градуса на възбудимост до небето

03.02.2016г. / 13 40ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Правите ли секс? А правите ли „просто секс“? Ако отговорът е „да“, не се чудете, че вече ви е омръзнало. 

Партньорът ви изпитва трудности с ерекцията? Как няма да изпитва, щом като правите „просто секс“ всеки път и дори го правите по един и същи начин. Колкото и хубаво да е едно занимание, ако то си остане такова, ще ви омръзне все някога.

Но ако заниманието бъде превърнато в приключение, тогава всеки път вълнението ще става все по-голямо!

Какво трябва да правите в леглото, за да накарате партньора си да иска още и още, а вие – да не спирате да се наслаждавате на новите сексуални преживявания? Ето няколко прости промени, които трябва да въведете в сексуалната игра, за да я направите по-незабравима и силно въздействаща:

Не забравяйте за контакта с очи

Когато сексуалното изживяване е по-емоционално наситено, то става и по-въздействащо на мозъка, респективно на цялото ви тяло.

Истински разтърсващ секс може да се случи, само ако е налице продължителен зрителен контакт. Постарайте се да гледате партньора си в продължение най-малко на 1 минута, докато правите секс. Ще се убедите колко повече се повишава сексуалния градус.


Променете местоположението си

Под местоположение нямаме предвид просто да смените позата. Това е отдавна изтъркана игра, която също омръзва, пък и всяка двойка има своите любими пози, изпробвани стотици пъти.

Сменете местоположението буквално. Спрете по средата на удоволствието си и се преместете в кухнята върху кухненската маса. Направете го на плота за готвене. След това отидете в банята. 

Колкото повече отлагате кулминацията, толкова по-желана ще е тя. А и вие ще сте супер разгорещени и готови за едновременния край.

Играйте си на „дразни и чакай“

Леката дразнеща стимулация на ерогенните зони на партньора и отдръпването от тях след това може да го накара да свърши дори преди да сте започнали същинския полов акт. Правете това бавно, сменяйте ерогенните зони, дразнете го и след това се отдръпвайте. Можете да включите и любими ваши предмети или храни, които да допълнят сексуалната игра. 

Мъжът ви няма да поиска да прави секс с друга!



Включвайте секс пози, които предполагат плътен контакт

Контактът кожа с кожа е много важен за повишаване на интимността. Редувайте секс пози, при които между вас има преграда – възглавница, таблата на леглото или одеялото. След това превключете на възможно най-плътен контакт. Ще забележите разликата в усещанията, когато по-голямата част от кожата ви е опряна в тази на партньора.

В кожата се намират милиони нервни окончания, които повишават възбудимостта допълнително.


 

Подразнете сетивата си

Това се постига най-лесно чрез притъпяване на едно от сетивата. Завържете очите си с шал, например. Оставете партньора ви да прави каквото иска с вас без да очаквате какво ще последва.

След това разменете ролите си. Сляпото очакване е по-възбуждащо от всичко.

Плъзгайте се по тялото на партньора си

По този начин ще стимулирате не само собствените си нервни окончания по цялото тяло, но и неговите. Той няма да иска да спрете никога. Ще се чуди какво ви е хрумнало и какво следва след това. 

Приплъзването с гениталии пък повишава вагиналната секреция и улеснява проникването. 

Снимки: iStock

Коментирай
8 rate up comment 0 rate down comment
Al4o ( преди 8 години )
IMA LI TRYPKA,S MNOGO ILI S MALKO IGRA,KULMINACIQTA E VINAGI PRIQTNA.VAJNO E DA SE ZAPAZI TAZI TRYPKA,PRI MEN E TAKA 40-GODINI.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар