Интимно

Звезда ли сте в леглото?

Всеки се чуди „бива ли ме“, „не ме ли бива“...

24.02.2016г. / 17 18ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Всеки се чуди дали го бива в леглото. Според някои майсторството в леглото само по себе си не е фактор. Просто трябва да откриеш подходящия за теб партньор, с който сексът да е страхотен.

Невинаги може да се вярва на думите. Затова можете да прочетете знаците в реакциите на вашия партньор!

Той стиска ръцете и краката си, докато правите секс

Един от най-показателните признаци на върховна наслада са конвулсиите на мускулите в кулминационната точка. Мъжете не си падат по озвучаванията на оргазмите, както жените го правят, затова можете да познаете по напрежението в мускулите му. Ако видимо изпъва ръце и крака, докато правите секс, значи наистина сте го изцедили докрай!

Той иска да го правите отново и отново

Ако човек не харесва нещо, няма да иска да го повтаря, нали? Или поне не в близките няколко дни. Но ако вашият партньор толкова харесва секса с вас, че иска да го направите веднага щом дишането ви се нормализира, значи наистина си ви бива!

Той става наистина гальовен след оргазъм

Обикновено мъжете се обръщат и заспиват след като свършат. Но когато сексът наистина им е донесъл невероятна наслада, а и когато партньорката им е тигрица в леглото, те стават гальовни и се умилкват като котенца.

На сутринта може да започнат да ви изпращат секси любовни съобщения, може да се обадят просто за да чуят гласа ви или пък да пофлиртуват. Сексът с вас не им дава мира.

Той е възбуден през целия ден

Независимо дали ви го е казал или сами сте усетили и видели неговата възбуда, тя говори за едно – вие отвявате главата му с вашето сексуално представяне. Мисълта му е заета с вас, а знаем, че мислите на мъжете лесно провокират възбуда. Докосванията му ще ви подскажат за това колко силно е пленен от вас.

Той ви казва, че сте страхотни

Думите са не по-малко важни, въпреки че понякога са лъжливи и могат да бъдат изречени нарочно. Все пак ако чувате от половинката си колко добре се чувства с вас, колко ви желае и как няма търпение да ви види едно е сигурно – той ви желае повече от всичко!

Свързани статии

Сексът е страхотен и за вас самите

За сексът са нужни двама. Ако не само на партньора ви, но и на вас ви е било страхотно в леглото, това е показателно, че сте намерили своя идеална секс половинка. С един партньор човек може да не се представи толкова добре, но с друг експлозията може да е върховна. Всичко е въпрос на съвпадение на желанията и техните прояви.

Той се стреми да ви показва нови техники и пози

Понякога егото на мъжете страда, ако жената е добра в леглото. Те се страхуват да не изгуби интерес и да ги зареже. Затова се стремят да покажат различни техники и секс пози всеки път, за да я впечатлят.

В други случаи пък сексуалното желание е толкова голямо, че мъжете искат да изживеят всяка секс поза с тази жена.

Радвайте се, ако забелязвате тези знаци у своя партньор. Значи сте истинска звезда в леглото!

Снимки: iStock

Коментирай