Интимно

Жените мислят, че е секси – мъжете се отвращават

Кои са женските секси трикове, които мъжете смятат за абсолютно антисекси?

06.04.2016г. / 17 51ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Жените и мъжете изпадат в противоречия в много отношения. Едно от тях е представата за привлекателност и секси външен вид. За жалост оказва се, че много неща, които за жените са секси, за мъжката половина на човечеството всъщност не са.

Кои са женските трикове, които мъжете смятат не само за антисекси, но и за отблъскващи?

Прекалено тежкият грим

Почти няма мъж, който да се зарадва на неузнаваемо оклепана с грим жена. Тежкият грим за мъжете е почти толкова антисекси, колкото и свръх наднорменото тегло. Никой не обича дебели жени, а още по-малко пък омазани с грим клоуни.

Мислите си, че ще го впечатлите с фон дьо тем, пудра, наситен опушен грим и яркочервено червило? Познайте – резултатът ще е едно на нула за него. Не се учудвайте ако му видите гърба на първата среща!

Секс по график

Ако наистина искате да се отървете от досадно гадже или просто не ви се прави секс, тогава насрочете време за това иначе приятно събитие.

Нещото, което мъжете мразят най-много е липсата на спонтанност и точно определеното време за секс. Онова, което наистина е в състояние да убие трайно мъжката възбуда, желание и дори ерекция е графикът за секс.

Изгасването на лампите

Колкото и да не им се харесва на дамите, светлината по време на секс за мъжете е истинска благодат. Ако в нито един момент не им позволявате да видят на светло вашите прелести и физически притежания, няма да са никак доволни.

Всеки мъж обича да наблюдава женското тяло и вярвайте, че последното, което си мислят, докато ви гледат е дали имате стрии или целулит! Те просто се наслаждават на поклащащите се гърди и формите на дупето ви, докато вие се притеснявате и свивате. Спрете да го правите!

Забиването на нокти в гърба

Този навик, който жените смятат за секси, всъщност побърква мъжете. Те са в състояние дори да изгубят ерекцията си заради забит в гърба маникюр. Вместо това ги галете нежно. Дори по-грубото стискане не е така неприятно за мъжете, както забиването на нокти.

Преструвките

Симулирането на оргазъм е страх, който много мъже имат. Това е равносилно на сексуален провал, затова ако ви хванат, че го правите, надали ще останат доволни. Дори напротив!

Женското пиянство

Пияна жена е една от най-противните гледки за повечето нормални мъже. Ако и мъжът ви си пада по пиянските изцепки, надали ще му направи впечатление, но тези случаи са по-скоро изключение.

За Повечето мъже видът на мъртвопияна жена, влачеща се безпомощно и говореща куп несвързани глупости е силно отблъскващ.

Глуповатото държание

Някои жени си мислят, че ако се правят на по-глупави и уязвими, отколкото са, ще накарат мъжете да се чувстват необходими и дори закрилници.

Трябва да сте много добра актриса, за да заблудите мъжете в такива случаи. Освен да ги накарате да ви обявят за глупачка, която се прави на девственица без да е такава, друго няма да спечелите.

Преструвките и тук са излишни, защото уязвимостта на жените не се изразява в тяхното непохватно и глуповато поведение, а в чисто физически аспект. Мъжете много добре усещат това.

Прекалените наставления

Чували сте, че за да получаваме наслада, трябва от време на време да напътстваме партньорите си. Това важи, стига да не прекрачваме границата.

Ако постоянно казвате на мъжа си къде да сложи ръцете си, как точно да ви гали или какво трябва да усети в леглото, ще го откажете от секса с вас. Вместо да си помогнете взаимно, ще го накарате да се чувства крайно непохватен и по начин, сякаш не ви доставя достатъчно удоволствие.

Сексът на първа среща

Жените смятат, че няма мъж, който да не иска да прави секс на първа среща. Е, истината е, че тези мъже са по-скоро рядкост, отколкото правило или клише.

Ако се срещате с човек, който наистина търси връзка, той надали ще ви помисли за точната жена, ако скочите в леглото му на първа среща. На втора среща си е вече друго нещо!

Снимки: istock

Коментирай
20 rate up comment 1 rate down comment
parce que... ( преди 8 години )
22 rate up comment 0 rate down comment
Aaa ( преди 8 години )
Его, що реши, че светът се върти около теб и статията е специално за твоя случай?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар