Интимно

Партньорът ви е страхотен в леглото, ако ви задава тези въпроси

Ще познаете по вниманието, което отделя на желанията ви

08.05.2016г. / 11 50ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Сексът е огромна част от интимната връзка. Той е основата, върху която се градят любовните отношения, дори да не е най-централната сред тях.

Така или иначе, сексът е нещото, което свързва двойките в самото начало на общия им път. Сексът е и комуникация, освен че е физическо изживяване. Ето защо ако партньорът ви разговаря с вас за секса и се интересува от мнението ви, той вероятно е страхотен в леглото!

Ще познаете дали това наистина е така, ако половинката ви ви задава следните въпроси!

„Кои са любимите ти сексуални преживявания?“

Сексуалната история винаги е обект на любопитство. Но ако партньорът ви ви задава подобни въпроси, вероятно иска да разбере какво харесвате, от какво се възбуждате и какво ще ви накара да се чувствате щастлива от интимната си връзка с него.

Възползвайте се и му кажете всичките си фантазии. Явно е отворен за експерименти мъж, който иска да задоволи половинката си максимално.

„Как си представяш идеалния сексуален живот?“

В това число влизат честотата на сексуалните актове, тяхната продължителност, местоположение, а защо не и секс играчки, които могат да се включат. Секс ролевите игри и позите също биха могли да бъдат споделени без притеснения.

Ако партньорът ви се интересува от това как си представяте идеалния сексуален живот, явно има желанието да го осъществи, за да ви ощастливи.

„Какво ти харесва в секса, който правим?“

Тук е мястото да споделите всичко, което ви кара да се чувствате прекрасно в прегръдките на партньора си. Той иска да се увери, че нещата, които предполага, че харесвате, наистина ви доставят удоволствие. Така ще знае да наблегне на тях.

Трябва да сте щастливи, ако имате такъв отворен за разговори и сексуална комуникация партньор. Страшно много двойки се разпадат именно защото тази комуникация липсва.

„Има ли нещо, което не ти харесва?“

Малко неловък момент на откровение, от който обаче трябва да се възползвате. Щом партньорът ви иска да знае това – кажете му го. Не се страхувайте и не лъжете, за да не го нараните.

С подобен въпрос вашият партньор заявява, че не се страхува от истината и истински желае да чуе какво не ви харесва и какво искате той да промени. Оценете го и бъдете честни с него. Най-добре е да му върнете жеста и да поискате и неговата критика към вашите действия.

 

„Има ли нещо, което не си опитвала, а искаш?“

Е какво по-хубаво от този въпрос! Не бързайте да се плашите, че сте му писнали и ви намеква да разнообразите секса. Напротив!

Това е шанс да направите сексуалните си преживявания още по-страстни и интересни, щом имате толкова отворен към нови неща партньор. И не мислете, че задължително ви намеква за нещо перверзно.

Понякога само изпробването на нова секс поза е достатъчно, за да разпали огъня с нова сила.

Снимки: iStock

Коментирай