Интимно

5 секс пози за пълно подчинение

Секс поза „Кученце“, но за орална любов

03.09.2016г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Сексът е игра, в която всяка двойка определя свои правила. Някой го предпочитат бавно, чувствено и продължително, докато за други времето и мястото не са от значение, защото са готови да го направят навсякъде. Има и такива, които искат да доминират и да бъдат подчинени.

За представителите на силния пол е удоволствие, когато партньорката им изпитва максимална възбуда, но е и под пълното им подчинение. За тези моменти, в които искате да размените ролите, споделяме пет секс пози, в които дамите са изцяло в ръцете на любимия си. 

Секс поза „Кученце“

Тя е дива, възбуждаща, животинска, страстна, интензивна и мъжете обичат да доминират по този начин. Секс поза „Кученце“ може да пробвате и извън спалнята. Позволява мъжа, не само да контролира динамиката, но и да играе с тялото на партньорката си, докосвайки останалите й ерогенни зони. Могат да бъдат включени и секс играчки.

Секс поза „Наведено кученце“

Тази поза е леко изменената поза „Кученце“, но е не по-малко гореща. Заемете с партньорката си поза „Кученце“, но понижете позицията на телата си, подпирайки се на лактите. Телата ви са почти едно върху друго, погледите ви могат да се срещат, което ви помага да усетите емоцията, чрез изражението на лицето й. Имате интензивност, страст, а партньорката ви е напълно подчинена на вас.  

Секс поза „V”

За да изпитате удоволствие от тази секс поза, ще бъде необходимо да проявите малко повече гъвкавост. Започнете с „Мисионерската“ секс поза, след което се повдигнете, поставете краката на партньорката ви, на раменете си и отново се наведете към нея.

Имате близост, нейните мимики ще ви показват всяка емоция от удоволствието, а в тази секс поза, тя е напълно безсилна. Вие определяте степента на проникване и интензивността на тласъците. 

Секс поза „Кученце“, но за орална любов

Оралните ласки са част от любовната игра, която може да правим навсякъде и в разнообразни секс пози, добавяйки секс играчки и какво ли още не, което сме си фантазирали. За да подчините партньорката си в тази секс поза, застанете на колене на спалнята, а тя нека се наведе към вас, за да ви стимулира орално.

Докато тя е в подчинителна позиция, не забравяйте да я докосвате, галите, това ще я възбуди. Бъдете нежни, освен ако тя не иска малко по-груба игра.

Секс поза „Белезници“

Подчинението в секса понякога включва поставянето на копринен шал на очите на партньора, но и завръзване или придържане на ръцете. В тази секс поза, партньорката ви трябва да легне по корем на маса, кухненския плот, бюро.

Свързани статии

Краката й опират в пода. След това завържете ръцете й отзад с шал, белезници или просто ги придържайте. Преди да проникнете не забравяйте да докосвате и целувате любимата. Тази секс поза е идеален вариант да промените мястото и позата на любовната игра.

Следва пълно подчинение, в което не забравяйте да следите нейните емоции, те ще ви покажат най-добре какво иска, с каква интензивност и продължителност.

Снимки: istock

Коментирай
Свободно време