Интимно

Силните жени не толерират подобно мъжко поведение

И имат право!

22.09.2016г. / 12 45ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Силните и интелигентни жени знаят какво искат от една връзка. Те имат очаквания, знаят, че ги заслужават и не биха се примирили с по-малко.

Някои типове поведение на мъжете са склонни да ги изведат от равновесие. Силните жени трудно прощават, когато един мъж се държи с тях не на ниво.

Ако сте мъж и си позволите да се държите по следните начини с една силна жена, ще съжалявате!

Неуважително и пренебрежително отношение

Една силна жена не би търпяла подобно отношение към себе си. Няма значение дали сте арогантен мъж, изпълнен с финансови възможности или силен характер, който знае какво иска от една жена.

Силните и интелигентни жени биха преглътнали само един-единствен път такова поведение. Тя ще ви накара изводите от това поведение да си останат за ваш урок, господа. Втори път няма да има.

Нечестност

Честността е важна ценност. Ако се отнасяте с една силна жена като с вещ и я подмятате като кукла с отношението си, тя няма да търпи дълго това. Жени от този тип знаят какво искат и ако не го открият у мъжа, с когото са, ще го потърсят на друго място. Силните жени много добре знаят цената си и знаят също така, че мъжете трябва да са благодарни, че ги имат.

Липса на емоционална подкрепа

Свързани статии

Силните жени са силни, защото знаят какво могат. Но когато мъжът до тях не ги подкрепя емоционално, това е в състояние да ги отблъсне. Връзка, лишена от приятелство, подкрепа, разбиране, одобрение и емоции е невъзможна за една силна жена. Тя постепенно ще започне да губи уважението си към партньора си, ако той не проявява емоционална подкрепа към нея.

Отхвърляне

Някои мъже се дистанцират от силните жени, защото се плашат от тях. Те инстинктивно се отдръпват, защото не знаят как да се държат и как да реагират в компанията на силна жена. Мъжкото его понякога съществува без особено покритие и когато срещне излъчването на силната жена, прави крачка назад.

Силните жени нямат нужда от такива псевдомъже. Те не ги толерират и обикновено подобна връзка е обречена.

Снимки: iStock

Коментирай
3 rate up comment 6 rate down comment
... ( преди 7 години )
hm , prili4a mi na sado - mazo nakazatelna rota.....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар