Интимно

Какво си мислят жените, докато са отгоре?

Женските мисли, докато са в поза „каубойка“

26.09.2016г. / 17 47ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

„Каубойка“, „ездачка“ или просто „отгоре“ – няма значение как ще наречете секс позата, в която жената е върху мъжа, но едно е сигурно – не всички жени са уверени в себе си, когато са там.

През главата им минават какви ли не мисли. Някои са потискащи, други не толкова, трети направо карат жената да преоткрие себе си.

Какво най-често минава през ума на жените, докато са отгоре?

„Трябва ли да си сложа сутиена обратно?“

Люшкащите се гърди са най-любимата гледка на мъжете, когато сте върху тях. Не ги лишавайте от това удоволствие. То е просто мехлем за мъжката душа. Дори да смятате гърдите си за не толкова привлекателни и стегнати, не се стеснявайте. Тези мисли са само във вашата глава, не в неговата.

„Дали не трябваше да правя повече коремни преси...“

Излишно е да мислите за това. Вече сте гола, пред очите му сте, а ако и лампите са светнати – няма нищо за криене. Ето защо съмненията просто няма да ви направят добра услуга. Напротив – гледайте да не се стегнете прекалено и да забравите за важните движения в ханша, с които да го подлудите още повече. Гледката ще свърши своята работа.

„Сексът е страхотен в тази поза! Защо не съм го правила досега?!“

Може и да мислите, че „ездачката“ е нещо като тривиална секс поза, но не за всички е така. Някои жени дори не са я пробвали от страх. Отклонявали са мъжете си от желанието им да ги поставят на този страстен пиедестал като не са осъзнавали колко губят.

„Каубойката“ е една от най-приятните за жените пози, защото дава възможност за директна клиторна стимулация.

„Изморително е, дали да не го накарам пак да сменим с мисионерската...“

Да, сексът е активно занимание, не пасивно. Ето защо трябва да се постараете наравно с партньора си. Много жени оставят цялата работа на мъжете и правят голяма грешка. Няма по-възбуждащо за мъжете от инициативата на нежните им половинки.

 

„Къде да си сложа ръцете?“

Имате толкова много варианти, че направо няма за какво да си задавате този въпрос. Можете да ги сложите върху гърдите му, да го галите по корема, да се облегнете плътно прилепнали към раменете му, можете да галите перинеума му с едната си ръка, пресягайки се отзад, а може и да сложите ръцете си върху собствените си гърди. Това направо ще го накара да експлодира от удоволствие, виждайки тази гледка!

Най-лесно е пък да рошите косата си с ръце в ритъм. В очите му ще изглеждате като истинска лъвица.

„Не трябваше да ям боб за вечеря“

Звучи грубо и антисекси, но е факт – тази секс поза има свойството стабилно да разбутва червата. Ето защо могат да се появят бълбукания, газове и други неудобства.


Снимки: iStock

Коментирай
0 rate up comment 3 rate down comment
... ( преди 7 години )
stranna statia , vmesto da se otdade na miga , 4e e s liubim 4ovek , 6te se tursi panair na suetata. podobni misli govoriat 4e 4uvstvata ne sa iskreni 6tom ima miasto za kakvi li ne tursenia
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Притчи, мъдрости, цитати