Интимно

Топ 10 професии, склонни към изневяра

Дамите от тези професии изневеряват най-често

04.11.2016г. / 07 15ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Изневярата е нещото, което никой не си пожелава да преживее. Въпреки това, тя е най-честата причина за разрушаването на една връзка. Понякога дори мисълта за изневяра може да се приеме от партньорите като повод за прекратяване на отношенията им.

Според едно ново онлайн проучване, жените, упражняващи определени професии, са по-склонни да изневерят. Изследването заключава, че склонността към изневяра не се определя само и единствено от личностните качества, но и от работата, която упражняваме.

В изследването са взели участие 5658 жени, попълнили въпросник в анкета. Там те трябвало да опишат какво работят и къде намират своите потенциални любовници. Оказало се, че 65% от анкетираните прелюбодейки намерили своите любовници именно на работното място.

Ето и кои са най-изневеряващите професии:

1. Финансови съветници и специалисти – брокери, банкери, анализатори
2. Сектор авиация – стюардеси, пилоти
3. Здравен сектор – лекари, медицински сестри, асистенти
4. Бизнес сектор – изпълнителни директори, мениджъри, секретарки


5. Спортен сектор – спортисти, инструктори, треньори
6. Изкуство – професиите, свързани с изкуството са също известни със своя „слаб ангел“
7. Юридически сектор – адвокати, прокурори, съдии, секретарки
8. Обществен сектор/Комуникации – журналисти; PR агенти, работещи в сферата на медиите
10. „Други“ сектори

От резултатите в изследването става ясно, че първенството в прелюбодейството се държи от работещите във финансовия сектор. Да му мислят партньорите на такива дами. Бъдете нащрек, господа!

Трябва да се обърне внимание и на факта, че на челните позиции се нареждат още професии, свързани с много стрес и напрежение на работното място. Но това може ли да бъде оправдание?

Снимки: iStock

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Ira ( преди 7 години )
Gluposti! Piloti, stuardesi? Savsem tapo!1.. Kolkoto po-routinna e profesiata ti, tolkova po-dobre si "planirach"izneviarata. 2. I na 200 metra da rabotich ot vkachti, i v edin office sas sapruga ti, pak mojech da si krachnech.3. Profesiata ne e opredeliachta, samo niakoi hora sa po- charovni i privlicat vnimanie!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар