Интимно

Любовен хороскоп за 19-25 декември 2016

Меркурий ще бъде ретрограден

19.12.2016г. / 17 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В понеделник Марс ще навлезе в знака на зодия Риби. Представителите на тази зодия ще повишат своето желание за любов. От друга страна Меркурий ще бъде ретрограден за голяма част от представителите на зодиака. Какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Представителите на зодия Овен ще се радват на повишено либидо, много любов и хармония. Романтиката ще бъде част от вашата връзка през тази седмица. С любимия човек ще споделяте едни и същи ценности, ще се усещате много повече като приятели, отколкото като любовници. Любовта ще ви носи удовлетворение.

Телец

Комуникацията в любовта може и да не върви особено гладко. В понеделник Меркурий, който е планетата, управляваща вашия 5-и дом на романтиката, ще бъде ретрограден и така ще се задържи до 8-и януари. Възможно е да усетите някакво духовно разминаване с половинката. Най-добре е да се фокусирате върху положителната страна на връзката.

Снимка: istock

Близнаци

По отношение на финансите, обвързаните представители на зодията е възможно да срещнат противоречия с половинката. Ако е възможно не взимайте сериозни решения до началото на януари.

Вместо това съберете повече факти, обмислете добре събитията и това какви компромисни решения можете да направите. В края на седмицата любовните емоции между вас и партньора ще доминират.

Рак

В комуникацията с партньора е възможно да има разминаване. Меркурий ще бъде ретрограден във вашия 7-и дом на взаимоотношенията и ще се задържи така до 8-и януари. В резултат на това между вас и половинката може да се окаже по-трудно да споделяте своите мисли и чувства или да разрешите някаква ситуация. Вероятно нещо останало в миналото ще напомни за себе си и ще искате да го разрешите.

Коментирай