Интимно

Най-добрите и най-лошите любовни комбинации в годината на Петела

Кои партньори са добри за Петлите и кои не?

02.01.2017г. / 16 02ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Как да се разбирате с Петлите в любовта?

Препоръчително е на Петела да се дава достатъчно пространство да диша и да върши нещата, които му доставят удоволствие. Не го ограждайте с прегради, не му забранявайте, не му поставяйте строги правила. Те обръщат много внимание на личното си пространство и това ще ги отблъсне.

Не ги прекъсвайте грубо, когато говорят, защото обичат мнението им да се изразява и зачита. В стресови ситуации Петлите могат да бъдат раздразнителни и нападателни. Имайте го предвид. Към тях трябва да се подхожда с търпение и разбиране.

Любовни съвместимости с Петела

За китайците е много важно разбирателството и съвместимостта в зодиакалните знаци. Те обмислят това преди брака, за да постигнат хармоничен семеен съюз.

Най-добрите партньори за Петела са Змията и Бикът. С тях Петелът може да има перфектен брак. Най-лоши партньори за него са Плъхът, Заекът, Конят, Петелът и Кучето. Те не споделят абсолютно никакви общи ценности и съвместното им съжителство често е ад.

Най-добрите партньори на мъжа Петел са:

Тигър – Петелът и Тигърът имат изключително близки разбирания за живота и очаквания от брачното партньорство. Жените Тигри носят на Петела мир и спокойствие в дома и сърцето. Често двойки от тези зодиакални знаци остават заедно за цял живот.

Бик – дамите от този зодиакален знак притежават зрелост, която се цени високо от мъжете Петли. Партньори от тези зодии се радват на разбирателство и уважение. Те имат благ и хармоничен брачен живот.

Змия – жените Змии знаят много добре какво очакват от връзките си с мъжете. Те имат ценни идеи в главата си, които преследват в името на щастието. Тъй като това е белег от характера на Петлите, тези два зодиакални знака си пасват страхотно. Търсенето на сродната душа е важно както за Петлите, така и за Змиите. Затова често двойки от тази комбинация също остават до края на живота си заедно.

Най-лошите любовни комбинации за мъжете Петел:

Плъх – жените от зодия Плъх и мъжете Петли никога не успяват да се съгласят за обикновените битови неща от живота. Винаги намират повод за спор, което разваля ежедневната им хармония. А когато малките неща обръщат колата, положението може да е катастрофално. Жените Плъх имат навика да се месят във всичко, а това изнервя Петлите.

Заек – Зайците не са романтични натури. Те са реалисти и преследват прагматичните неща в живота и любовта. Това отблъсква Петлите. Ако партньори от тези зодии се оженят, скоро след началото на брака любовта може да се изпари.

Кон – прекалено многото различия могат да доведат до тотален разрив в отношенията на Петела с дама Кон. Те постоянно се вглеждат в недостатъците на другия като ги изтъкват и натрапват. Това срива връзката между Кон и Петел. Дамите Кон карат мъжете да губят търпение и интерес към тях.

Свързани статии

Най-подходящите партньори за жените Петел:

Бик – без съмнение мъжете Бик са най-добрите партньори за жената Петел. Бикът държи на кариерата и богатството, а това е важно за дамите Петел. Интересите им са в една и съща област, което носи хармония и продължителен брачен живот.

Змия – мъжете Змия са много честни, а това се харесва на Петлите. Тези зодиакални знаци успяват да създадат стабилна връзка, белязана от интелигентни избори, финансова стабилност и поглед в една посока.

Дракон – мъжете Дракон са много подходящи за жените Петли, защото са винаги с оптимистична нагласа и са лоялни към партньорките си. Драконите са много силно привързани към семейството си и са готови на всичко да се грижат за своите близки. Те дават силно чувство за сигурност на своите партньорки.

Най-лошите партньори за жените Петел:

Петел – мъжете Петел са най-лошият избор за дамите от същата зодия. Връзката на такива двойки винаги е белязана от непрекъснати скандали и неразбирателства. Никаква хармония не може да съществува между двама Петли, колкото и еднакви неща да харесват. В тази комбинация Петлите са склонни да взимат импулсивни решения, които най-често са грешни и водят до караници.

Куче – мъжете Куче са изключително критични натури, което вбесява жените Петел. Това е често повод за скандали и конфликти, развалящи микроклимата във връзката. Кучетата не дават лично пространство на Петлите, което ги отблъсква. Липсата на свобода руши връзката.

По материали от: travelchinaguide.com

Коментирай