Интимно

А след изневярата накъде?

Как да продължите напред с гордо вдигната глава

21.01.2017г. / 11 07ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

След изневяра е трудно да се доверите на мъжете. В главата ви не спира да се върти мисълта, че всички са еднакви, че ще получите поредния шамар от следващия си партньор, че ще останете наранена, а ще сте дала цялото си сърце.

Отчаянието е нормална човешка реакция. Би било лесно, ако всички сме способни да реагираме философски и да извличаме предимно поуките от ситуациите, а не да потъваме в болката на сърцето. Чувствате се смачкани, неоценени, опетнени, обидени, ядосани на него, на себе си, на целия свят.

Как да се възстановите след този удар и да продължите напред?

Осъзнайте, че бъдещето е различно от миналото

Дами, наистина е време да осъзнаете, че бъдещето няма нищо общо с миналото. Просто нещата са различни, хората са различни, ситуациите не са винаги еднакви и химията между различните партньори също не е еднаква. Ето защо, ако с бившия ви не се е получило, то е защото просто той не е бил за вас.

Това е един урок, който трябва да научите и да продължите напред. Никога не мислете с негативизъм за следващите си партньори. Да имате едно наум да, но да подхождате с крайно недоверие е грешно, защото така няма да се отпуснете истински във връзката си.

Разширете убежденията си спрямо околните

Има една много важна максима, към която е добре да се придържате, а именно, че в каквото вярвате и се фокусирате, такова и ще привличате. Някои момичета и жени просто не спират да мислят и да се вглъбяват в изневярата. Не само че говорят за нея пред партньора си, но и мислят за това как да го предпазят от нея.

В такава енергийна обстановка няма как да не привлечете именно такива партньори с такова отношение към връзката.


Започнете да вярвате отново на себе си

Вие сте човекът, на когото трябва да вярвате най-много. Вие сте важната, вие трябва да обичате себе си ужасно много, за да излъчвате този стремеж и към партньора си. Неслучайно хората казват, че излъчването и нагласата към себе си се проектира и върху околните. Те започват да ви възприемат по начина, по който вие самите им поднасяте.

Увереност, самочувствие, вяра в себе си – това е, което трябва да си поставите за цел след тежка изневяра.

Разберете, че не става дума за вас

Спрете да се самобичувате и да търсите вината в себе си. Не сте била достатъчно добра, достатъчно секси, всеотдайна, страстна, угаждаща – пълни глупости!

Просто някои мъже не могат да удържат звяра в панталоните и това няма нищо общо с вас. Ако наистина някой ви обича, няма да изпитва желание да търси любов другаде.

Снимки: iStock

Коментирай