Интимно

Какво никога да не правите при поза 69?

За да бъде преживяването страхотно

07.02.2017г. / 10 42ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Секс поза 69 е вълнуваща и предпочитана от някои двойки, любители на взаимната орална любов. Тя може да ви доведе до мощен оргазъм, стига да се изпълни правилно и с внимание към някои често допускани грешки.

Какво не трябва да правите, докато сте в поза 69?

1. Никога не пъхвайте пръсти на неочаквани места. Това се отнася най-вече за жените. Имайте предвид, че на повечето мъже не им харесва анусът им да бъде докосван, камо ли в него да влизат разни неща. Ако решите да го правите е по-добре преди това да сте говорили с партньора си.

2. И мъжете трябва да внимават да не пъхат носа си в ануса на половинката си. Това е често срещана грешка, която може да развали момента както за едната страна, така и за другата.

3. Дами, внимавайте в екстаза си да не притиснете прекалено силно лицето на партньора си. Някои жени се превъзбуждат и забравят за позата, която заемат и факта, че тежестта на таза им може да падне прекалено силно върху лицето на партньора.

4. Опитайте се да се фокусирате върху удоволствието на партньора си. Това важи и за двете страни. „69“ е взаимна поза, при която партньорите даряват едновременно своите орални ласки на другия. Ето защо трябва да го направите докрай, колкото и възбудени да сте, колкото и да приближава вашата кулминация.

5. Ако сте близо до края, ускорете темпото. Колкото и прекрасно да свършите едновременно, за повечето партньори с опит е ясно, че това невинаги се случва. Ето защо бдете над реакциите на партньора си. Ако вие сте близо до оргазъм, ускорете темпото, с което го дарявате с орални ласки и обратното.

6. Не оставайте статично, поза 69 може да се прави и странично. Ако в разгара на играта започнете да получавате все по-учестени и дълбоки спазми от приближаващия оргазъм, сменете позицията на тялото. Застанете странично, така ще имате възможност да довършите започнатото докрай по-качествено.

Снимка: iStock

Коментирай