Интимно

Секс съвети от спалнята на другите

Как да разпалим страстта

09.02.2017г. / 16 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Не е нужно да имаме специален повод, за да се отдадем на страстни изживявания в спалнята или извън нея. Сексът е фантазия, спонтанност, изобретателност, експеримент. И все пак, освен всичко изброено, добре е да знаем как да възбудим повече половинката или тя нас. Вижте какво споделят от своят сексуален опит няколко дами и господа.

Обърнете внимание на всяка част от тялото му

„Играйте с тестисите!“ – А. Б., 23 г.

С ръце или без?

„Не използвайте прекалено много ръцете си.“ – Н. К., 32 г.

Бъдете предизвикателна

„Движете бедрата. Една от моите бивши приятелки постоянно го правеше и винаги ме възбуждаше. Изглежда красиво и разпалва фантазията.“ – Б. В., 31 г.

Говорете за секса

„Говорете с партньорите си! Попитайте ги дали им харесва това, което правите, попитайте ги какво искат. Но най-важното е да не правите нещо, в което няма да се чувствате удобно. Винаги трябва да се чувстват достатъчно комфортно, когато правите секс и да се говори открито за личните ви граници.“ – Я. М., 25 г.

Снимка: istock

Гледайте го в очите

„Визуален контакт! Това е най-важната част и дори понякога да ви е срам да погледнете към партньора си, преглътнете срама си, погледнете го в очите и той ще направи всичко наистина различно.“ – Д. Г. 28 г.

Използвайте не само устни и език

„Вкарайте в действие ръцете си, докато орално задоволявате вашия партньор. Поставете дланите около върха и леко стимулирайте, докато пенисът е в устата ви.“ – Е. Г., 35 г.

Максимално овлажняване

„Използвайте слюнка, за да увеличите влажността, което допринася усещането да се превърне в още по-приятно.“ – Х. Д., 29 г.

Свързани статии

Докосвайте се пред него

„Знам, че това може да звучи странно, започнете от легнало положение, докато сте гола. Докосвайте се навсякъде, докато той си играе с члена си. Мисля, че това наистина възбужда и двамата партньори.“ – Л. А. 27 г.

Жените също гледат порно

„Това не се случва често, но все пак има моменти, в които с партньора ми гледаме заедно. Това наистина разпалва фантазиите и на двама ни и помага да разнообразим секса.“ – Н. В.,33 г.

Коментирай