5 важни урока от Кама Сутра

Размерът има значение

2017-02-17 15:23:00 | Михаела Лазарова

Всеки е чувал за книгата Кама Сутра и в повечето случай тя бива приемана само като книга за секса. Индийската книга, която има вековна история е посветена на любовното общуване между партньорите, на желанието за усъвършенстване по отношение на секса. Вижте 5 важни урока, които може да научите от нея.

Жените с познания са секси

Ако мислите, че мъжете не забелязват, когато една жена е интелигентна, интересна и с много познания, особено за секса – грешите. Според Кама Сутра, те трябва да се запознаят с книгата на любовта преди да встъпят в брак.

Трябва да са наясно как да продължат напред в ролята на омъжена жена, от какво съпругът им има нужда. Освен това, когато жените са добре запознати с книгата, това им помага да увеличат своята привлекателност, кара ги да се чувстват по-желани.

Размерът има значение

Според Кама Сутра размерът има значение. В зависимост от размера на пениса си, мъжът може да бъде заек, бик или кон. Размерът също така може да помогне на мъжа и жената да подобрят своя сексуален опит.

В много случай има съвпадение на размера на пениса с размера на вагината. Но какъвто и да е размерът на мъжкото достойнство на партньора ви, винаги е добре да експериментирате със секс позите и да намерите тези, които ще доставят удоволствие и на двама ви. Кама Сутра е разнообразие от варианти.

Има различни видове прегръдки и те са важни

В книгата има подробно описание как мъжете могат да „примамят“ една жена да прави секс с тях. Докосванията са от съществено значение. Господата могат да започнат от раменете и да продължат с различните видове прегръдки.

Според Кама Сутра, сексът винаги трябва да започне с прегръдка. Прегръдка на гърдата, прегръдка на главата, бедрото и т. н. Всички те имат за цел да увеличат и засилят удоволствието. Също така прегръдките могат да бъдат разглеждани като форма на любовната игра.

Целувките са важни

Кама Сутра учи, че целувките са от съществено значение. Мъжът трябва да целува половинката си по челото, косата, устата, клитора, гърдите. Също така, освен различните видове целувки, важен е и интензитетът с който се правят, като може да бъде включено и лекото ухапване.

Вероятно мислите, че книгата Кама Сутра има дълъг списък със секс пози, но всъщност тя разделя половия акт на 64 действия, които включват и проникване.

Стимулиране на партньора, видове прегръдки, докосвания, целувки, секс пози, орален секс, стенания. Всичко това може да намерите в книгата на любовта.

Още по темата

Балансът е важен

Кама Сутра се фокусира върху здравословния начин на живот, тъй като здравите мъж и жена изграждат здрав брак, хармония помежду си. Ако разгледате книгата и секс позите представени в нея, ще разберете защо здравословният начин на живот е толкова важен.

Според Кама Сутра мъжът трябва да бръсне не само лицето си, но и останалите части на тялото си. Важно е двойката да се наслаждава на красотата на природата, да се докосва до нея, партньорите да се грижат за телата си и добрия си външен вид.

Снимка: Reuters