Интимно

Знаци, че се намирате в духовна любовна връзка

Проявявате повече разбиране, отколкото съдите

15.07.2017г. / 13 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

В любовта има различни видове връзки. Някои са повърхностни, за други казваме, че са духовни. Те се отличават със зрялост, една особена хармония, която понякога и партньорите не биха могли да обяснят. Дали вашата любовна връзка е духовна, вижте в следващите редове.

Във всеки проблем виждате възможности за неговото разрешаване.

Един от знаците, че се намирате в духовна любовна връзка е това, че разбирате, че всички проблеми и предизвикателства са естествена част от живота и връзките. Не се страхувате от трудните моменти в любовта, а гледате на тях като на възможност за тестване на стойността на вашата връзка, разкриване на това какъв партньор имате до себе си.

Какво трябва да знаете за интимността с интроверти

Проявявате повече разбиране, отколкото съдите.

Когато разбирането идва от двете страни, тогава може да се каже, че една двойка се намира в духовна любовна връзка. В ситуации на стрес вместо да обвинявате половинката си или тя вас, подхождате един към друг с разбиране и състрадание. Винаги успявате да гледате на ситуациите реално.

Двамата разбирате, че стойността на живота е в настоящето.

Когато между двама духовната връзка е силна, те не само гледат в една посока, но знаят, че времето, в което са заедно е най-ценното. Стремите се да живеете в настоящето, но имате планове за бъдещето и цените миналото.

5-те най-добри афродизиака

Търпеливи сте един към друг.

В любовта се изискват много компромиси, единият от тях е търпението. Ако вие и партньорът ви може да проявявате търпение един към друг, когато имате неособено добри дни, то значи връзката ви е духовна.

Свързани статии

Любовта е на първо място в лошите моменти.

В трудни моменти не е лесно да показваш любов. Понякога се отдалечаваме от половинката си, а не бива. Но ако за вас трудните моменти са тези, в които осъзнавате, че любовта е най-важна, то със сигурност имате духовна връзка с любимия човек.

Егото няма място във вашата връзка.

Духовните любовни връзки са лишени от егото на партньорите. Докато в някои взаимоотношения единият винаги иска да доминира над другия, а вашата връзка ви е научила да преглъщате гордостта си, то със сигурност е духовна.

 

Коментирай