Интимно

Зодията разкрива защо попадате на неподходящи мъже в любовта (част втора)

Жените, родени под знака на зодия Везни често не оценяват себе си

21.05.2020г. / 09 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: unsplash

Снимка: unsplash

В любовта всеки има очаквания за партньора, отношенията. Искаме да постигнем щастие и хармония, но... нещо пречи на плановете ни. Излизаме от връзката разочаровани и с неприятния привкус, че отново сме попаднали на неподходящ мъж. Поглеждайки към звездната карта, разкриваме как зодията влияе върху лошия избор в любовта.

Зодията ви разкрива защо попадате на неподходящи мъже (част първа)

Везни

Жените родени под знака на зодия Везни често не оценяват себе си, а се впускат към мъжете, които са им обърнали внимание. Чувстват се длъжни да покажат своята благодарност, че са били забелязани, но не след дълго разбират, че са попаднали във връзка, в която липсва толерантност.

Опитват се да променят партньора си, вместо да приключат взаимоотношенията. Везните са единственият знак в целия зодиак, на които наистина им е необходим духовен близнак, с когото да могат да достигнат хармонията, за която толкова много копнеят.

Сродна душа според зодията (част втора)

Скорпион

Дълбоко в себе си дамите Скорпиони вярват, че не заслужават щастие и затова се обръщат към неподходящи мъже, саботирайки несъзнателно всяка възможност за сериозна и дълбока връзка. Връзките им не са дълготрайни или ако все пак се окажат такива, рано или късно жените от зодия Скорпион излизат от тях огорчени.

Не се самонаказвайте с неподходящи мъже. Осъзнайте какво искате в любовта, проучвайте внимателно бъдещите си партньори. Бъдете уверени, знайте вашата стойност като човек, само така ще постигнете щастие и любов.

Стрелец

Жените Стрелци са оптимисти и добри професионалисти в работата. Но когато става дума за любов, техният оптимизъм може да бъде разрушителен. Вместо да прекратят връзката, която не върви както трябва, те решават, че могат да променят човека и ситуацията.

Ако искате нещо реално в любовта, трябва да спрете да се фокусирате върху поправянето на нещата, които не функционират и да откриете онзи партньор, с когото ще преминавате заедно през добро и лошо.

3 зодии, най-подходящи за съпрузи

Козирог

Жените родени под знака на зодия Козирог търсят партньор, заради когото няма да се налага да променят живота си или да се откажат от каквото и да било. Независим мъж, който има свой собствен живот и който живее точно като тях – динамично.

Но когато връзката ви е изправена пред провал, помислете дали се нуждаете от тази динамика, от половинка, която не виждате достатъчно. Потърсете онзи, заради когото ще искате да откриете нови неща, ще искате сами да промените живота си към по-добро.

Водолей

Като човек с творческа и чувствена природа, правите често срещана грешка в любовта. Жената Водолей смята, че без болка, любовта не е толкова вдъхновяваща. Но любовният ви живот не трябва да ви вдъхновява по този начин, или поне не в драматично-болезнения си вариант.

Ако искате истински взаимоотношения, добре е да спрете да търсите вдъхновения във връзки, които не ви носят желаната хармония и щастие. Това, че някой ви вдъхновява не означава, че е достоен за любовта ви.

Свързани статии

Риби

Жената Риби търси сигурна любов и затова често избира да се обвърже с познат, приятел, колега. И най-често се разочарова, защото не изпитва истинска любов и приятелството е унищожено. Рискувайте, позволете на някого, който ви харесва да ви приближи достатъчно близо.

Партньорът в любовта трябва да се превърне във ваш най-добър приятел, но това се случва с течение на времето, докато връзката ви се развива и любовта бива насърчавана.

Коментирай